mhda74 2 ارسال شده در فروردین 90 سلام. آقای تهرانی من تقریبا تمامی قالب هایی که در سایت جومینا منتشر شده رو دیدم و خوشم اومد و میخواستم همش رو دانلود کنم ولی خیلی وقتم رو میگرفت... یه عیدی دیگه هم بدین و شما یا یکی دیگه از مدیران تمامی قالب هایی رو که از افتتاح جومینا تا الان تو جومینا منتشر شده رو تو یه فایل فشرده بران آپ کنید.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 اين كار به دلايل مختلف ممكن نيست! هر قالب به همراه توضيحات و احتمالا نمونه نصب شده براي راهنمايي كاربران قرار گرفته! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 90 سلام چرا این کار را بکنیم من میگم شما بگید چه سایتی میخواهید براتون طراحی کنیم شوخی بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 ببینید دوست عزیز قالب ها در زمانهای مختلف و در شرایط و اهداف مختلفی طراحی شده توضیحاتی هم درباره هر کدام از قالب ها نوشته شده لطف قالب ها به این هست که توی سایت بگردی و مطالب قالب ها را بخونی و ............. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در فروردین 90 سلام چرا این کار را بکنیم من میگم شما بگید چه سایتی میخواهید براتون طراحی کنیم بی زحمت این قالب طراحی کنید http://demo.cmsjunkie.com/jdemo/?template=j-simplebizz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 سلام چرا این کار را بکنیم من میگم شما بگید چه سایتی میخواهید براتون طراحی کنیم بی زحمت این قالب طراحی کنید http://demo.cmsjunkie.com/jdemo/?template=j-simplebizz با سلام دوست عزیز این قالب که طراحی شده ! شما برای داشتن باید اونو از سایت سازندش خریداری کنید. در ضمن برای طراحی قالب باید پ.م خصوصی بدید یا تماس بگیرید تا بعد از براورد هزینه قالب براتون طراحی بشه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمید 3 ارسال شده در فروردین 90 خوب اون پولیه منظورم این بود که شما طراحی کنید و برای عموم بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر