pesare javan 0 ارسال شده در آبان 93 سلاممن ماژول اسلاید شو(mod_slicebox_slider_v1.4_j25_j30) رو از همین سایت دانلود و نصب کردم روی جوملا2.5سوال اول اینکه عکسهای خودم رو جایگزین عکسهای اسلاید کردم اما بطور اتوماتیک عکسها ورق نمیخوره و باید دستی اینکارو بکنم(از قسمت تنظیمات روی اتوماتیک گذاشتم ولی حرکت نمیکنه)سوال دوم ماژول رو روی هر کدوم از موقعیت های ماژول میذارم بازم از سمت چپ تصویر فاصلش بیشتره مثل شکل زیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آبان 93 سلام برادر لطفا پیش نمایش صفحه مورد نظرتون رو ارسال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesare javan 0 ارسال شده در آبان 93 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آبان 93 منظورم اینه که آدرس وب سایت رو هم بگذارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesare javan 0 ارسال شده در آبان 93 www.titishkala.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آبان 93 وب سایت خطا میده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر