mylove_iman 12 ارسال شده در آبان 93 سلام من به کامپوننت نوبت دهي بيماران نياز دارم.يکي پيدا کردم ولي تماما کد شده که بدردم نميخوره ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد از کدوم افزونه که البته اگر تاريخ آن بصورت شمسي باشه که عالي ميشه استفاده کنم ممنون 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما کمی صبور باشید افزونه رزرواسیون جومینا بزودی منتشر خواهد شد 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در آبان 93 سلام از کامپوننت رزرو هوشمند Appointment Booking که برای جوملا 2.5 ارائه شده می تونی استفاده کنی. 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در آذر 93 سلام روز بخير.خبري از افزونه که قولشا داديد نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 لطفا قوانین را مطالعه کنید. طبق قوانین سوال جدید در تاپیک جدید مطرح گردد. این افزونه آماده انتشار است در حال رفع مشکلات احتمالی می باشیم موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر