MSH 30 ارسال شده در تیر 89 با سلام ضمن تشکر از دوستانی که آموزش فارسی سازی رو به ما ندادن و یک تشکر ویژه از کاربر عزیز shahrokhdesign و آقای تهرانی که در یکی دو مورد من رو راهنمایی کردن قالب طبیعت سبز رو ایجاد و برای شما آماده کردیم که آمیدواریم مورد قبول دوستان واقع بشه این اولین قالب جوملایی من هستش اگر کم و کاستی دوستان مشاهده کردن خوشحال میشم عنوان کنند با تشکر اسکرین شات لینک دانلود امکان قرار دادن دمو وجود نداشت . دوستان اگر هاستی برای این کار دارند عنوان کنند که بسته نصبی رو براشون ارسال کنم چندین موردی که در تصاویر اصلاح نشده این بطور کل در قالب رفع شده از جمله تصاویر کوچک روبروی لینک منوی اصلی و عنوان های ستون سمت راست و غیره که فرصت نشد عکس رو ویرایش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 89 دوست عزیز یک عکس کامل از این قالب درست کن تا کاملا ببینیم این جور که داخل عکس نشون می ده خط ش کمی بده تاهوما نکردی ولی تا یک عکس کامل ندادی نمی تونم ببینم و این که دوست عزیز شما داری مشکلات من رو دوباره تکرار می کنی 1. قالب شما مخصوص افراد خاصی می شه و برای عام نیست 2.هدر کاملا بزرگ که بدرد سایت نمی خوره و باید 150 پیکسل باشه 3.شیت صفحه که باید کاملا 995 پیکس باشه که نیست و لی من نظر اینه که شیت باید حدود 1010 باشه که خیلی عالی هست 4.نبردن گوله ها به قسمت راست 5.آندرلاین گزاشتن زیر لینک ها که در قالب های فارسی این زیاد زیبا نمی کنند که راندمان اینه که زیر لینک ها نباید آندرلاین باشه:exclamation::exclamation: 6.فونت شما باید تاهوما باشه در عکس بیشتر بلند نشون می ده 7.نزاشتن لول برای منوی بالا چون می یاد روی ستون و جه ی خوبی نداره فلنه همین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در تیر 89 تصاویر اضافه شد ای کاش با صبر و تامل بیشتری چند خط نوشته رو که در بالا ذکر کردم رو میخوندید 1. دوست عزیز قالب رو نمیشه جوری طراحی کرد که برای تمامی موارد کاربرد داشته باشه ولی با اطمینان میتونم بگم این قالب برای 3 الی 4 مورد کاربرد داره 2. هدر سایت به نظر من سلیقه ای و بستگی به نوع قالب داره که سعی کردم استاندارد رو در نظر بگیریم . تو کار سعی کردم چهار چوب و استاندارد رو رعایت کنم ولی به باید و نباید اعتقادی ندارم 4. گوله ها سمت راست هستش و قالب کاملا فارسی سازی شده 6. فونت هم tahoma هستش با تشکر سعی میکنم سایر موارد رو اصلاح کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در تیر 89 خسته نباشید یک اسکرین شات دیگر که نشان دهنده موقعیت های قالب باشه، هنر شما را عیان تر خواهد کرد. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 خیلی خوبه ! تبریک فقط زیر خط ها را بر دار . من هم آموزش را ندادم چون شما عضو جومینا نبودی اما گفتم برو جلو کمکت میکنم . درسته و این کار را هم کردم . بگذریم این قالب خیلی خوب شده . من میپسندم اما بیشتر کاربرد وبلاگی داری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در تیر 89 قالب زیبایی شده خسته نباشی دوست من فقط به نظر من اگه موقعیت سرچ را در قسمت منوهای بالا سمت چپ قرار میدادی زیباتر میشد البته سلیقه ایه ولی در کل قالب تر تمیز و ساده و زیبایی شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrertebat 8 ارسال شده در مهر 91 سلام لینک دانلود این قالب کار نمیکنه لطفا بررسی نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر