عارف2771 0 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام - چطوری میشه آیتم های منوی اصلی را به سمت چپ ببرم ؟parspasmand.ir ویرایش شده آبان 93 توسط مصطفی صفرعلی تاپیک به بخش مشکلات منتقل شد . لطفا در انتخاب بخش مناسب دقت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در آبان 93 سلام این کد رو به css اضاقه کن #ja-mainnav .main { float: left; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف2771 0 ارسال شده در آبان 93 سلام این کد رو به css اضاقه کن #ja-mainnav .main { float: left; } سلام - مرسی - این کد رو به کجای سی اس اس اضافه کنم ؟ - هرجائی شد ؟ یا در گروه خاصی باید باشه؟ این کد رو در تمپلت در قسمت mainnav اضافه کردم و اتفاقی نیافتتاد . تغییر حاصل نشد . ضمنا با افزودن این کد چطوری باید بهش بفهمونم که چقدر باید به سمت چپ بره؟ :huh: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام - با اندکی تغییرات ، منو جابجا شد و رفت تقریبا وسط صفحه - ولی من مقدار خاصی میخام حرکت کنه - چی کار کنم ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در آبان 93 به ادرس زیر برید و در این فایل اضافه کنید کد رو templates/jm_arise/themes/default-rtl/css/template.css اگه میخوای به مقدار مشخص جابجاش کنی اون کر رو اضافه نکن بلکه به فایل بالا برو و در خط 106 خاصیت padding-right رو اضافه کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف2771 0 ارسال شده در آبان 93 به ادرس زیر برید و در این فایل اضافه کنید کد رو templates/jm_arise/themes/default-rtl/css/template.css اگه میخوای به مقدار مشخص جابجاش کنی اون کر رو اضافه نکن بلکه به فایل بالا برو و در خط 106 خاصیت رو اضافه کن سلام - مرسی - زحمت بکشید اندکی با دقت بخونید: همین کار رو میخوام بکنم - اما دو تا مشکل وجود داره - یکی این که وقتی به سی اس اس میرم خط 106 محتویاتش یه چیزای دیگه هست و اصلا ارتباطی به موضوع نداره - و دوم این که در قسمت mainnav که همون padding-right باید توش باشه به جاش padding-left هست و نمیشه درستش کرد راهنمائی کنید - سپاس از شما. /* NAVIGATION --------------------------------------------------------- */ /* Main Nav ---*/ #ja-mainnav { height: 77px; } } #ja-mainnav .main { padding-left: 0px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف2771 0 ارسال شده در آبان 93 سلام - مرسی - درستش کردم - ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در آبان 93 در خط 106کد زیر هست #ja-mainnav .main { padding-right: 35px; padding-left: 0; } 1 واکنش ها : عارف2771 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف2771 0 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام - مرسی - درستش کردم - ممنون سلام - دیروز درست شده بود ولی دوباره برگشت به حالت اولیه و درست نمیشه ! :wacko: کسی میدونه چرا؟ ویرایش شده آبان 93 توسط عارف2771 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر