mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 با سلام آیا راهی هست که جی دانلود را به درگاه بانکی وصل کرد که شخص بعد از پرداخت بتونه دانلود کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما شدنش که میشه و راهی نشد نداره اما به نظرم بهتره که به آلفایوزر پوینت وصلش کنید و اون رو به بانک وصل کنید و جی دانلود و آلفاباهم کار کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما شدنش که میشه و راهی نشد نداره اما به نظرم بهتره که به آلفایوزر پوینت وصلش کنید و اون رو به بانک وصل کنید و جی دانلود و آلفاباهم کار کنند در این خصوص فایل راهنمایی دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما بنده متسفانه ندارم اما بگردید شاید اموزشی باشه 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 آقای میری من خیلی گشتم آلفا برای جوملا 2.5 پیدا نکردم در جومینا هم واسه 1.5 هست شما لینکی ندارید لطف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در آبان 93 آقای میری من خیلی گشتم آلفا برای جوملا 2.5 پیدا نکردم در جومینا هم واسه 1.5 هست شما لینکی ندارید لطف کنید درود این افزونه یک افزونه تجاریست ولی بعضی ها اونو به صورت عمومی منتشر کردند که من خودم ازش استفاده نکردم.پیشنهاد میکنم شما هم استفاده نکنید ولی این عبارت رو توی گوگل سرچ کنید : کامپوننت alphauserpoint فارسی جوملا 2.5 چندین موردش پیدا میشه . من بدلیل قوانین انجمن نمی تونم اینجا لینک بدم . موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر