alikarimi8 23 ارسال شده در آبان 93 با سلام ببخشید از این پست های کلیشه ای میذارم که هدف فقط رفع نیاز خودم هست چون اصلا وقت طراحی ندارم مجبور شدم دنبال قالب زیر هستم لطفا اگر نمونه مشابه اون رو سراغ دارید بفرمایید از نظر گرافیکی خیلی مهم نیست بیشتر مد نظر موقعیت های قالب می باشد.با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما عکس متسفانه لود نشده یک دمو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در آبان 93 با تشکر دمو سایت لینک تصویر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) وقت بخیر قالب دو ستونه است بیشتر به دلیل پر بودن مطالب سایت جالب است در هر صورت می توان روی قالب های که در جومینا است بررسی و ویرایش کرد همچنین اگر ************************************************** موفق باشید ویرایش شده آبان 93 توسط مصطفی صفرعلی لطفا قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر قالب دو ستونه است بیشتر به دلیل پر بودن مطالب سایت جالب است در هر صورت می توان روی قالب های که در جومینا است بررسی و ویرایش کرد همچنین اگر ************************************************** موفق باشید باتشکر.متاسفانه در جوملا و جاهای دیگه مشابهش رو پیدا نکردم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در آبان 93 با سلام ببخشید از این پست های کلیشه ای میذارم که هدف فقط رفع نیاز خودم هست چون اصلا وقت طراحی ندارم مجبور شدم دنبال قالب زیر هستم لطفا اگر نمونه مشابه اون رو سراغ دارید بفرمایید از نظر گرافیکی خیلی مهم نیست بیشتر مد نظر موقعیت های قالب می باشد.با تشکر باسلام پیشنهاد میکنم از قالب های رایگان جومشاپینگ استفاده کنید چون موقعیت های متنوعی دارد و به راحتی می توانید ظاهر سایت را همانطورکه می خواهید درآورید/یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر