webmaster404 0 ارسال شده در آبان 93 با سلامبنده توی سایتم قسمت نمایش تاریخ انتشار مطالب رو فعال کردم. ولی فقط میخوام تاریخ رو به صورت عددی بنویسه نه چیز اضافه. مثلا 1393/8/20 در صورتی که اگه سایت رو مشاهده کنید چیزهای اضافی هم وجود داره مانند ساعت و...لطفا بگید چه جوری ساعت رو حذف کنم؟اینم تصویر: اون قسمتی که با خط قرمز مشخص کردم میخوام حذف بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما اگر که مازول است باید مازول ویرایش بشه. این عکس مازول خاصی است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webmaster404 0 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما اگر که مازول است باید مازول ویرایش بشه. این عکس مازول خاصی است ؟ بله ماژول هستش. ماژول k2 content چطوری ویرایشش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما به php مسلط هستید ؟ اگر نه بگید تا بگم دقیقا چیکار کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر