رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام میخواستم صفحه اول سایتم پایین هر مطلب اینطوری نمایش داده بشه: 3 دیدگاه | ادامه مطلب این شمارنده دیدگاه رو میخواستم ببینم وجود داره؟ که قرارش بدم ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود برشما افزونه کامنت دهی ات چیست ؟ 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 جی کامنت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما پایین هر مطلب بصورت خودکار قرار میگیره برای شما موجود نیست ؟ پلاگین هاش نصب هست ؟ 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 نه همه نصب و فعالند شاید غیرفعال کردم تنظیماتشو میخواید دسترسی بدم شاید بتونید درستش کنید یا بهم بگید کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما خب ظاهرا همان مشکلی همیشگی رو دارید مشکل از کامپوننت است که البته قبلا بارها توضیح داده شده جستجو کنی پیدا می کنی مثلا مشکل جی کامنت با جوملا 2.5 یا همچین چیزی 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) آقای میری یک روز تمامه دارم میگردم اگر می شه لینک تاپیک رو قرار بدید ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود آخرین نسخه رو نصب کن و تست کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 نظرات رو چطور انتقال بدم اونوقت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 93 نظرات رو چطور انتقال بدم اونوقت با سلام بهتر بود این سوال را در تاپیکی جداگانه مطرح میکردید ولی بصورت خلاصه وار برای انجام این مورد میبایست از طریق دیتابیس اقدام به انتقال جداول مربوطه کنید موفق و پیروز باشید یا حق 3 واکنش ها : رضاقاسمی، AmIn1412 و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 اینکارو انجام دادم ولی کنار مطلب افزودن دیدگاه اضافه شده من میخوام تعداد دیدگاه نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما آخرین نسخه رو نصب کردید ؟ جواب ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 بله آخرین نسخه رو از صفحه اصلی نصب کردم. میتونید بررسی کنید دسترسی بدم؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام ببخشید اسپم میدم اگر میشه چک کنید واقعا یه مشکل مهم هست برام. چرا تعداد دیدگاه رو نشون نمیده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 93 با سلام با قالب و مرورگر دیگری هم تست کن . اگر بازم مشکل پابرجا بود باید تنظیمات جی کامنت و الحاقات وابسته اون رو با دقت بیشتری چک کنی موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 در کجای تنظیمات جی کامنت هست من میگم شاید وجود نداشته باشه و نیاز به نوشتن پلاگینش باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 93 با سلام نیازی به نوشتن پلاگین نیست ، خودش پلاگین داره و باید فعالش کرده باشی . اسمش هم جی کامنت - محتوا هست تو این پلاگین یه گزینه هست به اسم ، لینک نظرات که میبایست روی نمایش تنظیمش کنی و تمام ! یه نکته هم اینکه از مطالبی که هنوز نظری ندارند انتظار نمایش تعداد نظر نداشته باش موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 با سلام نیازی به نوشتن پلاگین نیست ، خودش پلاگین داره و باید فعالش کرده باشی . اسمش هم جی کامنت - محتوا هست تو این پلاگین یه گزینه هست به اسم ، لینک نظرات که میبایست روی نمایش تنظیمش کنی و تمام ! یه نکته هم اینکه از مطالبی که هنوز نظری ندارند انتظار نمایش تعداد نظر نداشته باش موفق و پیروز باشید یا حق مشکل من نکته زیر بود: یه نکته هم اینکه از مطالبی که هنوز نظری ندارند انتظار نمایش تعداد نظر نداشته باش ممنون از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر