pesare javan 0 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان برای افزونه ی اتصال فرم rsforn به زرین پال تمام تنظیماتو انجام دادم ولی وقتی دکمه ی ثبت فرم رو میزنم ارور 404 رو نشون میده لطفا اگر اموزش کاملی در این مورد دارن بدن اگر نه ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesare javan 0 ارسال شده در آبان 93 اینم ادرس لینک اون صفحه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان برای افزونه ی اتصال فرم rsforn به زرین پال تمام تنظیماتو انجام دادم ولی وقتی دکمه ی ثبت فرم رو میزنم ارور 404 رو نشون میده لطفا اگر اموزش کاملی در این مورد دارن بدن اگر نه ممنون میشم راهنمایی کنید من رفتم ارور نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesare javan 0 ارسال شده در آبان 93 من رفتم ارور نداد ولی به درگاه هم وصل نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در آبان 93 سلام و درود احتمالا فیلد پرداخت زرین پال رو به فرم اضافه نکردی. علاوه بر فیلد مبلغ باید فیلد درگاه رو نیز به فرم اضافه کنی. و در نظر داشته باش که فیلد درگاه طوری نیست در خروجی سایت نمایش داده شود فقط مسیر ثبت اطلاعات رو به درگاه تغییر میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesare javan 0 ارسال شده در آبان 93 سلام و درود احتمالا فیلد پرداخت زرین پال رو به فرم اضافه نکردی. علاوه بر فیلد مبلغ باید فیلد درگاه رو نیز به فرم اضافه کنی. و در نظر داشته باش که فیلد درگاه طوری نیست در خروجی سایت نمایش داده شود فقط مسیر ثبت اطلاعات رو به درگاه تغییر میده. راستش اصلا متوجه نشدم چی فرمودید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام دوست عزیز در مدیریت سایت تو همون قسمتی که فرم رو طراحی نمودی فیلد مربوط به درگاه بانک رو به فرم اضافه نمایید. وقتی که ثبت اطلاعات رو میزنی فرم به درگاه متصل نیست برا همینه اطلاعات رو تایید شده و ثبت میکنه بدون اینکه از مسیر درگاه بگذره. ویرایش شده آبان 93 توسط belvasi88 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesare javan 0 ارسال شده در آبان 93 چطور میتونم همون فیلد اطلاعات درگاه رو به فرم وصل کنم؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر