mehrdadkey2 19 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام می خواهم آدرس ایمیل تمامی کسانی رو که در سایت عضو شدن در قالب یک فایل اکسل روی کامپیوتر ذخیره کنم لطفا اگر افزونه مناسبی برای این کار میشناسید معرفی کنید متشکرم ویرایش شده آبان 93 توسط فرحزادیان انتقال به بخش مربوطه --> درخواست ها... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 میتونم کاری کنم با php که تمام ایمیل ها رو لیست کنه و کپیش کنید توی فایل excel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما از phpmyadmin می تونید این کار را براحتی انجام دهید از منوی export مختص این کار است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما از phpmyadmin می تونید این کار را براحتی انجام دهید از منوی export مختص این کار است میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در آبان 93 ممنونم یکی دو سال پیش یادمه همین سوال رو تو جومینا مطرح کردم بهم یک کامپوننت معرفی شد که خیلی راحت بک آپ گرفتم الان دنبال اون کامپوننتم با تشکر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در آبان 93 امکانش هست به پستهایی که یکی دو سال پیش گذاشتم دسترسی پیدا کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 اون کامپوننت Akeeba Backup بوده احتمالا بله به پروفایل برید و از سمت راست موضوع ها رو انتخاب کنید سپس از بالای موضوعات نمایش همه ارسال ها رو بزنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در آبان 93 طی تحقیقاتی که داشتم متوجه شدم باید از این افزونه استفاده کنم http://extensions.joomla.org/extensions/migration-a-conversion/users-import-a-export/27172 اما نمیتونم نسخه مربوط به جوملا1.5 رو پیدا کنم امکانش هست راهنمایی کنید؟ متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما در سایت خودش هم برید می بینید که برای 1.5 قرار نداده 1.5 دیگه یه جورایی منسوخ شده این مدرک : http://colorpack.co.th/training/extension-download/99-cc-joomla-user-export-to-xls-excel.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در آبان 93 حال چکار میشه کرد؟ متاسفانه امکان آپدیت جوملا به ورژن جدید وجود نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در آبان 93 این برنامه فوق العادست الان پیداش کردم و خیلی خوب و عالی جواب داد و خدارو شکر مشکلم حل شد ARRA User Export Import Version:1.0.13 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر