ramsae 0 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) هنگام ورود به پنل مدیریت جوملا بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور با خطای زیر مواجه میشوم لطفا هر چه سریعتر منو راهنمایی کنین:Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/ramin/domains/iranbus.net/public_html/libraries/openid/Auth/OpenID/Consumer.php on line 274Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/ramin/domains/iranbus.net/public_html/libraries/openid/Auth/OpenID/Consumer.php on line 276در ضمن جوملای 1.5.26 هستشپیشاپیش از همکاری شما نهایت تشکر را دارم ویرایش شده آبان 93 توسط فرحزادیان تصحیح عنوان و انتقال به بخش مربوطه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا قبل از ارسال درخواست قوانین انجمن را مطالعه بفرمایید! (عنوان نامناسب | محل ارسال تاپیک نامناسب!) درخصوص مشکلتان دقیقا چه کردید که با این مشکل روبرو شدید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramsae 0 ارسال شده در آبان 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا قبل از ارسال درخواست قوانین انجمن را مطالعه بفرمایید! (عنوان نامناسب | محل ارسال تاپیک نامناسب!) درخصوص مشکلتان دقیقا چه کردید که با این مشکل روبرو شدید؟ موفق باشید همین ابتدا تشکر میکنم از اینکه وقت گذاشتین یه مدت وارد نشدم به پنل و زمانی که خواستم وارد بشم با این خطا مواجه شدم اگه ممکنه شماره تماس یا ایمیلتونو بذارین تا لینک ورود و نام کاربر و رمز رو بهتون بدم و مشکل منو رفع کنین بازم از همکاری شما نهایت تشکر را دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 93 با سلام اگر خودبخود این اتفاق افتاده لطفا به ادمین سرورتان اطلاع دهید... ممکنه در سرور تغییراتی داده باشند که باعث این مشکل شده موفق باشید 1 واکنش ها : ramsae نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ramsae 0 ارسال شده در آبان 93 با سلام اگر خودبخود این اتفاق افتاده لطفا به ادمین سرورتان اطلاع دهید... ممکنه در سرور تغییراتی داده باشند که باعث این مشکل شده موفق باشید سلام و عرض ادب مجدد بهشون تیکت زدم گفتن تغییری ایجاد نکردن لطفا منو راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر