عارف2771 0 ارسال شده در آبان 93 با سلام خدمت دوستان یه مشکلی درسایت بنده بوجود اومده اگه ممکنه جواب بدید : منوهائی که در بالای صفحه اصلی وجود دارند دارای زیرمنو هستند که همه زیرمنوها هم لینک دار هستند . اما از امروز و پس از دستکاری در سی اس اس متاسفانه دیکه زیرمنوها کارنمیکنند . یعنی به محض اینکه موس روی اونها قرار میگیره محو میشن . چی کار کنم درست بشن ؟ :wub: ممنون که پاسخ میدید parspasmand.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف2771 0 ارسال شده در آبان 93 چراکسی جواب نمیده ؟ خیلی سخته ؟ راه حل نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما خب برادر از نظر شما از دست ما چه کاری بر میاد ؟ اگر فایل قالب رو داریش که هیچ. می تونی css رو جایگزین کنی ( یا فایل ماژول) اگر نداری باید ببینید چی ها رو تغییر دادی که برش گردونی اگر ان را هم نمی دونم فکر نکنم بشه کاری کرد مگر یک مشکلی باشه که خیلی ساده و قابل حل باشه. منظور اینه که زود پیدا بشه من احتمال میدم که جایی سینتکس رو اشتباه می کنید مجدد فایلی و جایی که تغییر دادید را برسی کنید انشالله حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 ددر فایل http://parspasmand.ir/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/css/template.css خط 1062 عبارت زیر رو پیدا کنید: #ja-header { position: relative; z-index: 10;} مقدار 10 رو به -1 تغییر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahtab120 0 ارسال شده در مهر 96 من یک سایت فروشگاهی در زمینه فروش مواد شیمیایی مثل سود پرک و اسید هیومیک و ... دارم. متاسفانه منوی سایت اصلا باز نمی شه م که اگر کسی بخواد محصولات ما رو ببینه باید وارد یک صفحه جدید بشه . چطور می شه مشکل باز نشدن منو رو حل کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر