jooomina 1 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) با سلام. من از ماژول اسلایدر مطالب آکاردئونی در ********************لینک به خارج از تالار ممنوع است****************** استفاده کرده ام ولی عناوین مطالب روی میله های آکاردئونی قرار نمیگیرن چه تغییری در کد سی اس اس باید انجام بدم با تشکر ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی ********************لینک به خارج از تالار ممنوع است****************** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jooomina 1 ارسال شده در آبان 93 با سلام. من از ماژول اسلایدر مطالب آکاردئونی در ********************لینک به خارج از تالار ممنوع است****************** استفاده کرده ام ولی عناوین مطالب روی میله های آکاردئونی قرار نمیگیرن چه تغییری در کد سی اس اس باید انجام بدم با تشکر با سلام اگه لینک ممنوعه پس چطور باید بگم کدوم سایت مشکل دارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما احتمالا ادرس جایی که دانلود کردید را داده اید ادرس سایت تان را قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر