computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 93 با سلام خدمت دوستان عزیز. دوستان فکر می کنم اکثر دوستان با قالب رایگان Js Plus آشنایی داشته باشند . قالبهای جدید که طراحی می شود اصولا یک موقعیت لوگو دارند که بسیار کوچک هست . لوگوی بنده بزرگتر از اندازه پیش فرضی هست که در قالب JS plus در نظر گرفتن. می خواستم ببینم از دوستان کسی می تونه لطف کنه تنها اندازه موقعیت لوگو رو برام افزایش بده . ممنون می شم. من لینک قالب رو قرار می دم که دوستان بتونن آنلاین چک بکنن . http://demo.smartaddons.com/#sj-plus-v2 اگر از دوستان کسی می تونه کمک کنه لطفا پیغام بده تا من در سایت خودم این تغیرات رو انجام بدم . پیشاپیش ممنون . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 بله کاری نداره دسترسی بدید. 1 واکنش ها : computer_prospect نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 93 بله کاری نداره دسترسی بدید. سلام آقا رضا . ممنون از لطف شما . در پیغام خصوصی مشخصات ارسال شد . ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 عکس رو بدید تا قرار داده بشه و مشکلات احتمالی رفع بشه. 1 واکنش ها : computer_prospect نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 93 عکس رو بدید تا قرار داده بشه و مشکلات احتمالی رفع بشه. ارسال شد رضا جان . با تشکر یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 عکس رو با logo.png جایگزین کردم ولی مانند اکثر قالب ها این مشکل بوجود نیومد که قسمتی از هدر فقط نشون داده بشه. کامل نشون داده شد و بعد هم اندازه عکس رو فیت کردم موفق باشید 1 واکنش ها : computer_prospect نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 93 عکس رو با logo.png جایگزین کردم ولی مانند اکثر قالب ها این مشکل بوجود نیومد که قسمتی از هدر فقط نشون داده بشه. کامل نشون داده شد و بعد هم اندازه عکس رو فیت کردم موفق باشید ممنون از لطف شما . اما یک سوال داشتم اینکه این تصویر که شما زحمت کشیدین تنها در فایرفاکس بزرگ نمایش می ده در مرورگر های دیگر لوگوی هدر کوچک هست . چطور میشه این مشکل رو حل کرد . شما فرمودید فیت هست اما تنها در فایرفاکس این لوگو به درستی نمایش داده می شه . در مرورگر های دیگه درست نمایش داده نمی شه. میشه لطفا راهنمایی بفرمائید و این مشکل رو حل کنید ؟ ممنون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر