عارف2771 0 ارسال شده در آبان 93 با سلام و خسته نباشید - من از قالب طلوع استفاده میکنم - میخوام اندکی از طول اسلاید شو را کم کنم و به جاش یه فایل فلش بگذارم که اطلاعات را به نمایش بگذاره - چطوری میشه این کار رو کرد؟ در مورد تنظیمات اسلایدشو مشکلی ندارم . فقط در مورد نحوه قرارگیری فایل فلش توضیحات کامل و البته عامه پسند و نه خیلی تخصصی !! ارائه فرمائید - ممنون از همه کسانی که وقت میگذارند و جواب سوالات کاربران رو میدن . آدرس سایت www.parspasmand.ir میخوام سمت چپ اسلایدشو همون قسمت مربع سبز رنگ به جاش فایل فلش نصب بشه :rolleyes: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر دوست عزیز شما باید اطلاعات در مورد موقعیت اضافه کردن به قالب را فرا بگیرد آموزش هایی مربوط به اضافه کردن موقعیت جدید به قالب در جومینا موجود است جستجو نمایید این هم به دلیل این است که اسلاید شو شما باید کوچک شود و در کنار آن موقعیت جدیدی به همان اندازه ی دلخواه ساخته شود تا بتوانید ماژول جدیدی که کد فلش در آن قرار دارد را انتشار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر