mosisms 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام من يه قالب تو سايتم گذاشتم ولي مشكل داره اين آدرس سايتم ببينين مشكل چيه و راه نمايي كنين :thankyou::thankyou::afro: sarayantek.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در فروردین 90 تغییراتی که رو قالب دادی باعث این کار شده در مقعیت left ازدستور کلیرر استفاده کن درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosisms 0 ارسال شده در فروردین 90 يعني چي ميشه خودتون برام انجام بدين؟؟؟؟؟؟؟ اينم آدرس قالب كه آپلود كردم http://up.iranblog.com/images/f9lguul42jpi57go6r8.zip :thankyou::afro::heart::heart::afro::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست عزيز بيش از ده ها بار واسم همين اتفاق افتاد ، اوايل فكر ميكردم واسه قالبه ، اما كاملا اشتباهه چون مشكل از مطالبيه كه گذاشتي آخرين مطالبي كه گذاشتي و بعد اين مشكل پيش اومد رو حذف كن ، احتمال 99 درصد مشكل برطرف ميشه قالبتون رو تست كردم مشكلي نداشت :heart::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosisms 0 ارسال شده در فروردین 90 نه مشکل از مطالبنیست چون همه مطالب به اون صورت اند میشه شما لطف کنی و تنظیمات قسمت منو ها-صفحه اصلی رو برام بگی(همون تعداد ستون ها،دیباچه و...)فکر کنم مال اونجا باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 دوست من مشكل از موقعيت هايي كه در قالب انتخاب كردي (موقعيت ها رو دست كاري كن) اگه نشد يه قالب ديگه رو هم امتحان كن ببين روي اون قالب درست عمل ميكنه يانه:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 اما مشكل از قالب نيست به احتمال خيلي زياد مشكل از مطالبته يبار آخرين مطالبي كه گذاشتي رو عدم انتشار بزن درست ميشه اگه نشد ، تنظيمات رو بهت ميگم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosisms 0 ارسال شده در فروردین 90 نشد آخرین رو عدم انتشار زدم درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بعید می دونم از مطالب باشه چون با بخش های دیگه سایت هم این مشکل هست... در صورت امکان اطلاعات ادمین + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 امكان داره آخرين مطلبت مشكل نداشته باشه ، يكي ديگه باشه من يبار همين مشكل رو داشتم آخرش هم كسي نتونست راهنماييم كنه ، مجبور شدم كل جوملا رو پاك كردم و دوباره ريختم اما يبار ديگه واسم همين اتفاق افتاد ، راه حلش رو اين پيدا كردم كه چنتا از مطالبم مشكل داره مشكلم رو در اين پست مطرح كرده بودم: http://forum.joomina.ir/thread-1163-page-2.html به آخرين ارسال در اين پستي كه معرفي كردم توجه كن جوابش رو هم نوشتم اونجا هم مشكل من دقيقا همين بود كه سمت راست ماژول هام همه رفت بود قسمت footer يا همون پايين، كه الان واس شما هم همينطور شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosisms 0 ارسال شده در فروردین 90 نمی دونم مشکل چیه شما میگی قالب درسته ولی من الان قالبو عوض مشکل حل شد ولی من اون قالبو لازم دارم یا یه قالب فارسی دیگه که بتونم هیدرشو مثل اون کنم میتونین کمکم کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 لينك هدر قبليت رو بده ( آپلود كن ) :at: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosisms 0 ارسال شده در فروردین 90 یعنی دقیقا یه قالب دو ستونه که یه جای هیدر درست و حسابی داشته باشه مثل قالبی که لینکشو تو پست ها قبل گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 نمی دونم مشکل چیه شما میگی قالب درسته ولی من الان قالبو عوض مشکل حل شد ولی من اون قالبو لازم دارم یا یه قالب فارسی دیگه که بتونم هیدرشو مثل اون کنم میتونین کمکم کنین تقريبا 95% قالب هاي منتشر شده توسط جومينا به براحتب و بدون نياز به كد نويسي مشيه هدر رو عوض كرد. ميتوني يك بار قالب رو هم حذف و سپس نصب كني اگه درست نشد ميتوني رمز و نام كاربري خودتون رو به آقاي فرحزاديان يا من بديد تا براتون درستش كنيم.( البته آقاي فرحزاديان بزرگتر هستند و اولويت با ايشونه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosisms 0 ارسال شده در فروردین 90 PSDیاJPG؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لينك هدر قبليت رو بده ( آپلود كن ) :at: اینم هیدر قبلی http://up.iranblog.com/images/4fzbiu7cvzzurgp18l.psd و http://up.iranblog.com/images/98j6oisp13py6xiu8aei.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 پيداش كردم گذاشتم در اين قالب ببين چطور شده دانلود :thankyou: لينك كمكي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mosisms 0 ارسال شده در فروردین 90 خیلی قالب قشنگیه واقعا خوش سلیقه ای ولی یه مشکلی هست که من یه دو ستونه میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام سوال یا درخواست جدید در تاپیک جدید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر