عارف2771 0 ارسال شده در آبان 93 سلام- من قالب طلوع را طبق نظر خودم سفارشی کردم . در این راستا ، ماژول جستجوی سایت را نیز از موقعیت خودش برداشتم و با تغییر در مقادیر سی اس اس ، اون رو به mainnav منتقل کردم ولی حالا دیگه لینک نداره. آخه من که چیزی را حذف نکردم. چه اتفاقی افتاده که دیگه لینکدار نیست؟ لطفا راهنمائی کنید: www.parspasmand.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر دوست عزیز فایل به لینک زیر را به صورت دستور داده شده ویرایش کنید فایل : http://www.parspasmand.ir/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/css/template.css خط 1092 #ja-mainnav { line-height: 1; position: relative; z-index: 11; } جایگزین کنید به جال کلاس بالا #ja-mainnav { line-height: 1; position: relative; z-index: 0; } 4 واکنش ها : امیررضاتهرانی، عارف2771، فرحزادیان و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف2771 0 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر دوست عزیز فایل به لینک زیر را به صورت دستور داده شده ویرایش کنید فایل : خط 1092 جایگزین کنید به جال کلاس بالا سلام آقای رسولی - محتویات خط 1092 آن چیزی نبود که گفته بودید بلکه در مورد ویدئو بود . اما همین خط را در قسمت سرچ کپی کردم و درست شد ! ممنون از راهنمائی شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف2771 0 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) آقای رسولی - یه سوال دیگه هم داشتم - اگه یه نگاهی به سایت بندازید میبینید در اثر اعمال تغیرات در بکگراند ، به نظر می رسه منوی اصلی در بالای سایت اندکی خارج از کادر اصلی هست . یعنی بیش از اندازه در سمت راست قرار گرفته - چطوری میشه بیاریمش سمت چپ؟ خیلی تلاش کردم در تنظیمات سی اس اس موفق نشدم - پائین بالا میره ولی به سمت چپ حرکت نمیکنه . ممنون میشم کمک کنیدwww.parspasmad.ir ضمنا وقتی منوی کشوئی را باز میکنیم این زیرمنو ها خیلی بلند هستند . چطوری میشه طول اینها رو کمتر کرد؟ ویرایش شده آبان 93 توسط عارف2771 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 در همون فایلی که آقای رسولی دادند خط 106 عبارت #ja-mainnav .main { رو پیدا کنید بعدش padding-right: 35px; رو میبینید مقدار 35 رو افزایش بدید. 1 واکنش ها : عارف2771 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف2771 0 ارسال شده در آبان 93 در همون فایلی که آقای رسولی دادند خط 106 عبارت #ja-mainnav .main { رو پیدا کنید بعدش padding-right: 35px; رو میبینید مقدار 35 رو افزایش بدید. سلام آقای قاسمی - شما که علم و اطلاع از سی اس اس دارید زحمت بکشید در مورد سوال اخیر بنده هم توضیح بفرمائید .ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر در مورد جا به جایی منو که برادر عزیز آقای قاسمی گفتند کافی است کد padding-right را به همان کلاسی که ویرایش کرده اید اضافه کنید و در مورد عرض منو ها هم در تنظیمات خود منو قرار دارد، یعنی در ویرایش منوی ریشه "مثال تصاویر" قسمتی به نام megamenu وجود دارد که کافی است پارامتر های آن را تغییر دهید مدیریت منو>منوی مربوطه>ویرایش منوهای ریشه>تنظیمات پرامتر مگا منو موفق باشید 2 واکنش ها : عارف2771 و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف2771 0 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر در مورد جا به جایی منو که برادر عزیز آقای قاسمی گفتند کافی است کد padding-right را به همان کلاسی که ویرایش کرده اید اضافه کنید و در مورد عرض منو ها هم در تنظیمات خود منو قرار دارد، یعنی در ویرایش منوی ریشه "مثال تصاویر" قسمتی به نام megamenu وجود دارد که کافی است پارامتر های آن را تغییر دهید مدیریت منو>منوی مربوطه>ویرایش منوهای ریشه>تنظیمات پرامتر مگا منو موفق باشید سلام - سپاس از پاسخگوئی در مورد عرض منوها درست شد - اما دوتا مشکل هنوز باقیست یکی اینکه منوی بالا وقتی در قسمت inspect element مقدار35 رو بیشتر کنم تغییرات اعمال میشود ولی وقتی همین کار را در سی اس اس میکنم تغییرات اعمال نمیشود . و دوم اینکه منوهائی که وجود داره فقط اولین منو قابل کلیک کردن شده و بقیه به محض اینکه موس روی اونها قرار میگیره محو میشن و نمیشه کلیک کرد علی رغم اینکه لینکها هم درسته . :wub: ممنون که پاسخ میدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف2771 0 ارسال شده در آبان 93 ضمنا یه لینکی در صفحه اصلی وجود داره که نامش هست : شما اینجا هستید - چطوری باید حذفش کنم - هرچی لینکها رو گذشتم پیداش نکردم parspasmand.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 ماژول Breadcrumb رو غیر فعال کنید در ضمن سوال جدید در تاپیک جدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف2771 0 ارسال شده در آبان 93 ماژول Breadcrumb رو غیر فعال کنید در ضمن سوال جدید در تاپیک جدید. سلام - چشم - حتما - اما اینطور ماژولی اصلا ندارم!! زحمت شما یه بار دیگه سوال قبلی رو بخونید - فکر کنم درست برداشت نکردید - لینکی که در زیر مینویسم چطوری از روی صفحه اصلی حذف میشه ؟ شما اینجا هستید: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 شما اینجا هستید مربوط به ماژول breadcrumb است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر