sms118 130 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان ببخشید من rsmembership رو نصب کردم امروز متوجه شدم که کاربرانی که اشتراک آنها به پایان رسیده نمیتونند وارد سایت بشند تا اشتراک خود را تمدید نمایند زمانی که میخوان وارد بشند پیغام خطای شما مجاز به دسترسی به بخش خصوصی این سایت نیستید را میده،تمامی تنظیمات این افزونه را طبق آموزشی که در اینترنت بوده قرار دادم،ممنون میشم از دوستان و سروران گرامی که کمکم کنند با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آبان 93 از دوستان کسی نیست کمکم کنه خیلی گیرم عزیزان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در آبان 93 سلام در قسمت اشتراک ها یه تب هست که دسترسی رو تعیین میکنید . دومی رو روی عضو قرار دهید تا مشکلتان حل شود . در ضمن باید گزینه غیرفعال کردن کاربران که اکانتشان تمام شده را روی خیر بگزارید . یه سوال دوست عزیز آیا در سیستم شما وقایع ورود رو نشان میدهد ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آبان 93 سلام در قسمت اشتراک ها یه تب هست که دسترسی رو تعیین میکنید . دومی رو روی عضو قرار دهید تا مشکلتان حل شود . در ضمن باید گزینه غیرفعال کردن کاربران که اکانتشان تمام شده را روی خیر بگزارید . یه سوال دوست عزیز آیا در سیستم شما وقایع ورود رو نشان میدهد ؟؟؟ گزینه دومی رو طبق آموزش گفته شده بود روی عمومی بگذاریم بله وقایع ورود نمایش داده میشود شما لایسنس دار خریدید؟ 1 واکنش ها : mehdininja نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آبان 93 در ضمن گزینه دوم رو روی ثبت نام شده قرار دادم و باز هم مشکل حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdininja 15 ارسال شده در آبان 93 بروید به مدیریت کاربران و انها را رفع محرومیت کنید . در تنظیمات کامپوننت حق عضویت باید گزینه غیرفعال کردن کاربرانی که اشتراکشون تموم شده را غیر فعال کنید . پایین همان گزینه دسترسی من دانلود کردم . شما هم دانلود کردید یا لاینس خریدید؟ از کجا دانلود کردید یا خردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آبان 93 بروید به مدیریت کاربران و انها را رفع محرومیت کنید . در تنظیمات کامپوننت حق عضویت باید گزینه غیرفعال کردن کاربرانی که اشتراکشون تموم شده را غیر فعال کنید . پایین همان گزینه دسترسی من دانلود کردم . شما هم دانلود کردید یا لاینس خریدید؟ از کجا دانلود کردید یا خردید؟ سلام من از خود سایت اصلی خریداری کردم لایسنس برای یک سایت گرفتم 49 دلار که یکی از شرکت ها زحمت خرید رو کشیدن و در واقع برای من 165000 تومان آب خورد سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر