pedram_na 4 ارسال شده در آبان 93 با عرض سلام و تشكر از تمام جومينائي هاي عزيز با فعال شدن افزونه ي امنيتي جي هك گارد (حتي با غير فعال كردن و خاموش كردن كليه گزينه هاي تنظيمات افزونه ) تصوير امنيتي ضد اسپم فرم طراحي شده با فرم ساز نسخه ي تجاري نمايش داده نميشه ، چطوري ميشه اين تداخل رو حل كرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما این پلاگین اختلال زیادی (نمیدونم چرا) ایجاد می کنه. راستش بنظزم بهتره اصلا پاکش کنید. افزونه ای مثل rsfirewall رو نصب کنید 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram_na 4 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما این پلاگین اختلال زیادی (نمیدونم چرا) ایجاد می کنه. راستش بنظزم بهتره اصلا پاکش کنید. افزونه ای مثل rsfirewall رو نصب کنید با سلام و تشكر از پاسختان من admintool rs firewall ksecure رو نصب دارم ، به نظرتون كافيه و نياز به jhackguard ندارم ديگه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آبان 93 با سلام و تشكر از پاسختان من admintool rs firewall ksecure رو نصب دارم ، به نظرتون كافيه و نياز به jhackguard ندارم ديگه ؟ سلام نه نیازی نیست در ضمن سعی کنید از چندین افزونه امنیتی همزمان استفاده نکنید و یا کمتر استفاده کنید به نظرم rsfirewall یا admin tools خوب هست 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر