هنر 0 ارسال شده در آبان 93 با سلام به دوستان امروزبعد از بروزرسانی اشتباهی قالب در مدیریت، سایت بالا نیامد قالب پیش فرض جوملا بالا می اید اما قالب اصلی خودم دیگر بالا نمیاد این اررور را می دهد Fatal error: Call to undefined method Zo2Layout::generateHtml() in /home/honargar/public_html/templates/zo2_cramos/index.php on line 29 لطفا راهنمایی کنید چطور قالب خودم را دوباره بالا بیاورم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 راحت ترین کار اینه به مدیریت بگید بکاپ رو به یکی دو روز قبل برگردونند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هنر 0 ارسال شده در آبان 93 راحت ترین کار اینه به مدیریت بگید بکاپ رو به یکی دو روز قبل برگردونند. خودم می تونم این کارو انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 اگر بکاپ داشته باشید بله در غیر اینصورت به مدیریت سرور بگید در صورتی که سرور معتبری باشه بکاپ دارند اگر بکاپ ندارید بگید تا این مشکل رو حل کنیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هنر 0 ارسال شده در آبان 93 من که متاسفانه نمی دونستم باید بک آپ بگیرم. ندارم همین الان از هاستم پرسیدم اونم گفت بک آپ نمیگیره میشه لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 دسترسی بدید به یکی از مدیران متاسفانه فعلا وقت حل کردن مشکل رو ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هنر 0 ارسال شده در آبان 93 سلام کسی می تونه منو بیشتر راهنمایی کنه. تا این مسئله حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در آبان 93 سلام کسی می تونه منو بیشتر راهنمایی کنه. تا این مسئله حل بشهسلاممدریت سایت این ارور رو نشون میده؟ در صورت عدم ارور در مدیریت طبق روشی که در پایین توضیح دادم عمل نمایید. قالب نصبی رو داری؟ اگه داریش اون فایلی رو که ارور میزنه رو با فایل جدید جایگزین نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر