mahdikp 2 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان گرامی من چند روز پیش یک سایتی را مشاهده کردم. ( http://www.ravayat.ir ) در سمت راست این سایت مطالب چینش زیبایی دارند که جالب توجه است. میخواستم بدانم چگونه این کار را انجام دادند آیا از افزونه خاصی استفاده کرده اند ، مثلا افزونه مرتبط با Rss یا با تنظیمات مطلب یا راه دیگری؟ منتظر پاسختان هستماین هم عکس اون قسمتی که می گفتم: http://up.iranblog.com/images/zoctme46r54bd2yt4ny.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست من می تونی از گلوبال نیوز استفاده کنی که فارسی شدش تو سایت هست اینجا یا از این یکی استفاده کنی اینجا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در فروردین 90 واقعا ممنون:thankyou: ببخشید می تونید بگید برای ماژول بالای همین سایت که حالات اسکرول یا اسلایدی داره از چه ماژولی استفاده شده است؟سلام اون اولی که معرفی کردی حرف نداره . اما یه سوال برام پیش اومده و اون اینه چطور میشه محدود کرد به یک بخش مثلا فقط مطالب اون بخش رو نمایش بده.در قسمت محدودیت بخش/مجموعه اسم بخش رو نوشتم ولی متاسفانه اتفاقی نیفتاد؟؟؟؟آقا به پاسخ تمام سوالاتم رسیدم. بزارید یه نکته ای بگم : من بعضی اوقات سوالاتم را در اینجا می نویسم بعد به جواب آنها میرسم و واقعا شرمنده دوستان میشم برای اینکه چنین چیزی دیگر پیش نیاید اول کاملا به مشکل خود فکر کنید و راه ها را امتحان کنید و همچنین توضیحات هر قسمت از تنظیماتی که می خواهید انجام دهید را بخوانید. شرمنده ببخشید ماژول اولی خیلی خوبه به دوستان عزیز پیشنهاد میکنم یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزيز من ماژول رو نصب نكردم اما حدس ميزنم اينطور باشه: بجاي وارد كردن نام بخش و مجموعه شماره اون رو وارد كنيد(شناسه) شناسه هر بخش رو هم در جلوي اون بخش ذكر شده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در فروردین 90 دقیقاً باید شناسه وارد بشه تا محدودیت رو بتونید اعمال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در فروردین 90 شناسه رو واردمیکنم اما مثلا وقتی چندتا بخش رو میخوام قرار بدم با (،) جدا می کنم اما فقط یکیش رو نشون میده مشکل چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 شناسه رو واردمیکنم اما مثلا وقتی چندتا بخش رو میخوام قرار بدم با (،) جدا می کنم اما فقط یکیش رو نشون میده مشکل چیست؟ دوست عزيز با كاماي فارسي(،) استفاده نكن از كاماي انگليسي(,) استفاده كن :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر