mortexa 0 ارسال شده در آبان 93 با سلام چند روزی از انتشار Community Builder 2.0.2 میگزره و من این افزونه رو اپدیت کردم . ولی زبان افزونه انگلیسی هست .هرچند میشه با زبان این افزونه تو قسمت مدیریت کنار اومد اما کلمات انگلیسی ظاهر سایت رو نا زیبا میکنه خوشحال میشم این افزونه خیلی کار آمد رو فارسی سازی کنید. خودم اگه میدونستم انجام میدادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanonline 2 ارسال شده در آبان 93 با سلام چند روزی از انتشار Community Builder 2.0.2 میگزره و من این افزونه رو اپدیت کردم . ولی زبان افزونه انگلیسی هست .هرچند میشه با زبان این افزونه تو قسمت مدیریت کنار اومد اما کلمات انگلیسی ظاهر سایت رو نا زیبا میکنه خوشحال میشم این افزونه خیلی کار آمد رو فارسی سازی کنید. خودم اگه میدونستم انجام میدادم چند خط کده؟ 1 واکنش ها : mortexa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 فایلهای فارسی شده رو از نسخه ای که در جومینا موجوده اضافه کنید. 2 واکنش ها : hoomanonline و mortexa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در آبان 93 چند خط کده؟ نمیدونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در آبان 93 فایلهای فارسی شده رو از نسخه ای که در جومینا موجوده اضافه کنید. خوب جواب نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 93 به چه صورت فایل های جومینا را اضافه کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر