nima78400 1 ارسال شده در آبان 93 با سلام به همه دوستان و تشکر از بابت کمکهاشون ماژول محبوب ترین ها رو قرار داده ام ولی نمی دونم چطور می تونم از مطالبم، اونهایی و که بیشترین بازدید و دارند در این قسمت قرار بدم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر دوست عزیز این ماژول کارش همین است که مطالب پربازدید را به صورت دسته ایی صورت کند، فقط شما در مدیریت ماژول تنظیمات منبع تغذیه و موقعیت قالب و همچنین اختصاص منو را انجام دهید مابقی با ماژول موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر دوست عزیز این ماژول کارش همین است که مطالب پربازدید را به صورت دسته ایی صورت کند، فقط شما در مدیریت ماژول تنظیمات منبع تغذیه و موقعیت قالب و همچنین اختصاص منو را انجام دهید مابقی با ماژول موفق باشید ممنون از پاسخت متوجه منظورت شدم ولی من دارم روی محصولات کار می کنم مشکلی که دارم از ماژول گزینه های اصلی از مجموعه (بیشتر مربوط به مطالب هست) _ محصولات و نداره نمی دونم چطور باید بهش ارتباط بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 از گلوبال نیوز استفاده کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر