eskafild 3 ارسال شده در آبان 93 سلام من از فرم ساز آر اس فروم استفاده کردم و کد پیگیری هم برای ارسال کننده در نظر گرفته تا بیاد جوابشو ببینه حالا سوالم اینه برای جواب دادن به فرم ارسالی باید همون رو ویرایش کنیم و زیر پیام طرف جواب رو بزنیم یا راه دیگه ای داره؟ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در آبان 93 سلام من از فرم ساز آر اس فروم استفاده کردم و کد پیگیری هم برای ارسال کننده در نظر گرفته تا بیاد جوابشو ببینه حالا سوالم اینه برای جواب دادن به فرم ارسالی باید همون رو ویرایش کنیم و زیر پیام طرف جواب رو بزنیم یا راه دیگه ای داره؟ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در آبان 93 سلام من از فرم ساز آر اس فروم استفاده کردم و کد پیگیری هم برای ارسال کننده در نظر گرفته تا بیاد جوابشو ببینه حالا سوالم اینه برای جواب دادن به فرم ارسالی باید همون رو ویرایش کنیم و زیر پیام طرف جواب رو بزنیم یا راه دیگه ای داره؟ممنون میشم راهنمایی کنید سلام× اگر اشتباه نکنم شما باید از آر اس تیکت استفاده کنید× موفق باشید× نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eskafild 3 ارسال شده در آبان 93 به تیکت دهی نیازی ندارم فرم سازی می خواستم طرف بیاد سوالشو بزنه و من هم جواب رو بدم و بحث بسته بشه و دیگه ادامه دار نباشه تو آر اس فروم چنین قابلیتی هست سوالم اینه برای جواب دادن به طرف باید زیر نوشتش بزنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در آبان 93 سلام اگر افزونه ای جهت پرسش و پاسخ لازم دارید: از کامپوننت easydiscuss استفاده کنید. 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر