mk21 56 ارسال شده در آبان 93 با سلام من روی سایتم کامپوننت سئوی sh404sef رو نصب کردم همه چی عالیه اما فقط صفحه نخست سایت هیچ ماژولی رو نشون نمیده لطفا کمک کنید. آدرس سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 1- از عنوان مناسب استفاده کنید //////////ویرایش شد 2- از acesef استفاده کنید. 3 واکنش ها : فرحزادیان، belvasi88 و mk21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 93 1- از عنوان مناسب استفاده کنید //////////ویرایش شد 2- از acesef استفاده کنید. لینک دانلود فارسیشو برام پ خ میکنید ممنون میشم آقای قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 93 با سلام لطفا جستجو بفرمایید: http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-searchengin-seo/seo-tools.html موفق باشید 1 واکنش ها : mk21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 93 با سلام لطفا جستجو بفرمایید: http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-searchengin-seo/seo-tools.html موفق باشید ممنون چناب فرحزادیان اما نسخه جوملای من 2.5 است و acesef موجود در جومینا تا 1.7 فقط هستش لطفا اگر کسی لینک acesef نسخه 2.5 رو داره محبتی کنه و جواب بده ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 در اینترنت جستجو کنید در سایت های دیگر خواهید یافت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) در اینترنت جستجو کنید در سایت های دیگر خواهید یافت ممنون جناب قاسمی از راهنماییتون اما این پست رو بعد از این کارهایی که شما میگید نوشتم متاسفانه نسخه فارسی برای حوملا 2.5 پیدا نکردم ویرایش شده آبان 93 توسط mk21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 متاسفانه فعلا فارسی برای جوملا 2.5 ترجمه نشده از نسخه انگلیسی استفاده کنید تا ترجمه acesef جوملا 2.5 توسط تیم جومینا 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر