مهدیه 0 ارسال شده در آبان 93 سلام من افزونه تماس با ما جومینا رو دریافت کردم ولی وقتی نصبش می کنم این ارورو میده. (من با جوملا 3 کار می کنم) WarningJInstaller: :Install: Cannot find Joomla XML setup file نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 ابتدا از پوشه extentions فایل زیپ رو خارج کنید سپس اون فایل رو نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدیه 0 ارسال شده در آبان 93 ابتدا از پوشه extentions فایل زیپ رو خارج کنید سپس اون فایل رو نصب کنید ببینید فایلی که دانلود کردم یه فایل زیپِ که اکسترکتش کردم و فایلی که توی پوشه اکستنشن بودو دادم برای نصب، که اون ارورو داد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدیه 0 ارسال شده در آبان 93 البته این مشکلو با ماژولای دیگه هم داشتم، الان خواستم یه ماژول دیگه نصب کنم که بازم همین ارورو داد. چرا اینجوری میشه؟ باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دقیقا کدام افزونه؟ آیا با نسخه جوملاتون سازگار بود؟ لطفا لینک دهید؟ در خصوص عدم نصب افزونه ها (اگر با نسخه جوملا سازگار باشند و نصب نشوند) قبلا راهنمایی های کامل صورت گرفته لذا لطفا جستجو بفرمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدیه 0 ارسال شده در آبان 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دقیقا کدام افزونه؟ آیا با نسخه جوملاتون سازگار بود؟ لطفا لینک دهید؟ موفق باشید ممنونم این لینک ماژولی که دانلود کردم http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-communication/joomla-farsi-extension-supporting/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7.html جایی از توضیحاتش مشخص نکرده بود که کدوم ورژن رو ساپورت می کنه. البته میگم، این ارورو این چند روز زیاد دیدم. فکر می کردم فایلایی که دانلود کردم ایراد دارن، ولی تو این مدت بین 5، 6 تا افزونه تماس با مایی که سعی کردم نصب کنم، فقط یکیشون نصب شده و این ارورو نداده. که اونم نتونستم باهاش کار کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 وقتی مشخص نکرده بود یعنی مال زمانیه که جوملا 1.5 بوده شما باید افزونه هایی که مشخص شده برای جوملا 2.5 هست رو دانلود کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر