shahryar warez 17 ارسال شده در تیر 89 با سلام خدمت شما دوستان گرامی امروز یک قالبی رو برای شما آماده کردم از طرح اصلی قالب طرح دست درست شده و رنگی دیگر از این قالب هست که این قالب رو ویژه ساخته این قالب کاملا فارسی سازی شده و کمی هم در کد های قالب کمی دست بره شده هست که کاملا با همه مرور گر ها ست بشود یکی از ویژگ های این قالب تک ستونه بودن این قالب و دارا بودن ستونی بزرگ که می تواتوانید منو های بزرگ رو در انن جا بدهید اسکرین قالب فارسی سازی اسکرین قالب به صورت غیر فارسی لینک دانلود این قالب *** ضمن تشکر از شهریار عزیز به دلیل اینکه این قالب دارای کیفیت خوبی است در سایت جومینا منئتشر میشود *** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsalehi1371 0 ارسال شده در شهریور 89 اگر امکان دارد لینک دانلود این قالب را برای من بگذارید من در سایت جومینا پیدایش نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در شهریور 89 نمی دونم منم پیدا نکردم این قالب رو در جومینا بود در جومینا ولی الان پیدا نمی شه نمی دونم چرا در سیستم هم این قالب که درست کردم رو پیدا نکردم فکر کنم در سیستم ندارم نمی دونم آقای تهرانی لطفا این لینک رو بزارن ممنون می شم , دوستان اگه این قالب رو دانلودکرده بودند بزارن تا من دوباره این قالب رو دانلود کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام آقا در سایت جومینا منتشر شده بود و الان در سایت نبود من از کامپیوتر خود گذشتم پیدا کردم لینک دانلود :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در بهمن 89 اینم اسکرین شات به زبان انگلیسی اسکرین شات فارسی شده اینم لینک دانلود از سرور سافت آرچیو کلیک کنید دانلود از سرور جومینا برای دانلود کلیک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر