rashidd 2 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) با سلام من این کامپوننت رو نصب کردم در قسمت ارسال آگهی توسط کاربرمجموعه رو نمایش نمیده و این ارور رو می زنه Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/ofoghir/domains/houra313.ir/public_html/components/com_p30advertise/views/submit/tmpl/default.php on line 288 Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/ofoghir/domains/houra313.ir/public_html/components/com_p30advertise/views/submit/tmpl/default.php on line 288 لطفا مشکل رو حل کنید ویرایش شده آبان 93 توسط فرحزادیان انتقال به بخش مربوطه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 93 با سلام به مدیریت افزونه مراجعه کرده و مجموعه ها را انتخاب نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vaba63 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام من هم دقیقا همین مشکل رو دارم ارسال آگهی رو که میزنم 5 خط این پیغام رو مینویسه components/com_p30advertise/views/submit/tmpl/default.php on line 288 بعد از اون فرم رو نشون میده ولی در کشویی دسته بندی ، دسته بندی هایی که دارم رو نشون نمیده.لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر