hamed98 2 ارسال شده در آبان 93 با سلام من چند وقتی است از کامپوننت rsform جهت ارسال نظرات و تماس با ما در سایت استفاده می کنم. این فرم ابتدا کاملا دقیق و بی نقص کار می کرد ولی چند وقتی هست که پس از زدن دکمه ارسال صفحه خطای 404 نمایش داده می شود. لطفا راهنمایی بفرمایید. www.ishrae.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در آبان 93 با سلام من چند وقتی است از کامپوننت rsform جهت ارسال نظرات و تماس با ما در سایت استفاده می کنم. این فرم ابتدا کاملا دقیق و بی نقص کار می کرد ولی چند وقتی هست که پس از زدن دکمه ارسال صفحه خطای 404 نمایش داده می شود. لطفا راهنمایی بفرمایید. www.ishrae.ir البته گاهی اوقات نیز خطای 500 نمایش داده می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 آیا با نصب افزونه ای این اتفاق افتاد یا ناگهانی بود؟ 1 واکنش ها : hamed98 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در آبان 93 آیا با نصب افزونه ای این اتفاق افتاد یا ناگهانی بود؟ نمی دونم فکر می کنم ناگهانی اتفاق افتاده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 با سرور تماس بگیرید ببینید تغییراتی ندادند؟ کمی فکر کنید ببینید افزونه ای نصب نکردید جدیدا؟ آخرین افزونه ها رو غیرفعال کنید و تست کنیدو. 1 واکنش ها : hamed98 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در آبان 93 با سرور تماس بگیرید ببینید تغییراتی ندادند؟ کمی فکر کنید ببینید افزونه ای نصب نکردید جدیدا؟ آخرین افزونه ها رو غیرفعال کنید و تست کنیدو. تغییراتی ایجاد نشده با غیر فعال کردن افزونه ها هم مشکل برطرف نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر