demonse2 1 ارسال شده در آبان 93 درودمن به یک نفر جهت آپدیت جوملا و رفع مشکلات بعد از آپدیت هستمورژن جوملا فعلی من : نسخه 1.5.23میخوام به بهترین ورژنی که در حال حاضر موجود هست انتقال پیدا کنهدوستان لطفاً قیمت را اعلام کنیدسپاس 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در آبان 93 درود من به یک نفر جهت آپدیت جوملا و رفع مشکلات بعد از آپدیت هستم ورژن جوملا فعلی من : نسخه 1.5.23 میخوام به بهترین ورژنی که در حال حاضر موجود هست انتقال پیدا کنه دوستان لطفاً قیمت را اعلام کنید سپاس سلام شما نیاز به کسی ندارید! قبل از اقدام به آپدیت یک پشتیبان بگیرید از سایتتان و سپس با فایل موجود در جومینا اقدام به آپدیت نمایید! چون ورژن خیلی عوض میشود ممکن است برخی از افزونه ها به درستی کار نکند! ولی با گرفتن بک آپ مشکل احتمالیتان رفع خواهد شد. موفق باشید. 1 واکنش ها : demonse2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
demonse2 1 ارسال شده در آبان 93 سلام شما نیاز به کسی ندارید! قبل از اقدام به آپدیت یک پشتیبان بگیرید از سایتتان و سپس با فایل موجود در جومینا اقدام به آپدیت نمایید! چون ورژن خیلی عوض میشود ممکن است برخی از افزونه ها به درستی کار نکند! ولی با گرفتن بک آپ مشکل احتمالیتان رفع خواهد شد. موفق باشید. درود سپاس از شما من از طریق آموزش هایی که وجود داشت فایل های ورژن جدید را روی هاست ریختم اما بعد اصلاً هیچ تغییری توی پنل مدیریت ندیدم 1 جا گفته بود که باید برم توی بروزرسانی در صورتی که اصلاٌ توی پنل من گزینه ای به نام بروزرسانی و یا مدیریت الحاقات و ... وجود نداره ممنون میشم در این زمینه کمک کنید و لینک فایلی که فرمدید را قرار بدید سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در آبان 93 درود سپاس از شما من از طریق آموزش هایی که وجود داشت فایل های ورژن جدید را روی هاست ریختم اما بعد اصلاً هیچ تغییری توی پنل مدیریت ندیدم 1 جا گفته بود که باید برم توی بروزرسانی در صورتی که اصلاٌ توی پنل من گزینه ای به نام بروزرسانی و یا مدیریت الحاقات و ... وجود نداره ممنون میشم در این زمینه کمک کنید و لینک فایلی که فرمدید را قرار بدید سپاس از لینک زیر استفاده نمایید. http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/public-joomla-learning/%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-15-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-25.html اگر سوالی داشتید بپرسید تا جایی که بتوانم راهنمایی میکنم! 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram_na 4 ارسال شده در آبان 93 درود من به یک نفر جهت آپدیت جوملا و رفع مشکلات بعد از آپدیت هستم ورژن جوملا فعلی من : نسخه 1.5.23 میخوام به بهترین ورژنی که در حال حاضر موجود هست انتقال پیدا کنه دوستان لطفاً قیمت را اعلام کنید سپاس سلام دوست عزيز اگر خيلي مطلب يا كاربر روي سايتتون نداريد ،با توجه به اينكه تو اين زمينه تجربه اي نداريد ،از اول جوملا 2.5 نصب كنيد در غير اينصورت چندتا آموزش هست كه خيلي ميتونه كمكتون كنه ،اما بايد حوصله داشته باشيد و شايد مدتي وقتتون رو بگيره ،نكته ي ديگه اينكه اگر مطالبتون در خود جوملا باشه انتقالش راحتره اما اگر در افزونه هايي مثه كا2 يا چيزه ديگه باشه يه مقدار راه و روشش متفاوته و در آخر اينكه با مهاجرت ... ماژول و افزونه ها و قالبتون منتقل نشده و اينها رو بايد مجدد نصب و تغييرات لازم رو اعمال كنيد ... كمكي از دستم بربياد در خدمتتون هستم موفق و پيروز باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر