rpynco 2 ارسال شده در آبان 93 با سلام خدمت کلیه اساتید محترم بنده یک بسته نصبی فروشگاه اینترنتی(قاصدک نسخه باران)را خریداری و در هاست رایگان اپلود کردن. در حال حاضر دو مشکل دارم 1.نوشته های نوار منو به صورت حروف جدا جدا نوشته میشوند. 2.کپی رایت قالب به هیچ عنوان قابل تغییر نیست البته توسط بنده. لطفا توضیح کامل برای یک فرد مبتدی دهید. ممنون و تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 آدرس سایت رو بدید و برای پیدا کردن کپی رایت باید دسترسی بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در آبان 93 آدرس سایت رو بدید و برای پیدا کردن کپی رایت باید دسترسی بدید.www www.issuer.vvs.ir دسترسی یوزر:admin پسورد:hamed13940 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) کجاش به صورت حروف جدا جدا هست؟ ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در آبان 93 منوها صفحه اصلی درباره ما من توی سیستم یکی از دوستام تست کردم درست بود.به نظرتون اشکال از کجاست؟ کپی رایت رو پیدا کردین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 منو ها هیچ مشکلی ندارند. فوتر نیز حذف شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در آبان 93 منو ها هیچ مشکلی ندارند. فوتر نیز حذف شد. ببخشید فوتر چگونه و از کجا حذف شد؟ چون من میخواهم فوتر را به دلخواه خود تغییر دهیم نه حذف کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 این رو نمیتونید ویرایش کنید یه ماژول بسازید از نوع Html و در موقعیت فوتر قرار بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر