moma111 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به بزرگواران دوستان من یه مدت احساس میکنم سرعت لود صفحه ابتدایی وبسایتم کند شده لطف کنید و یه نگاهی بندازید ببینید درسته یا در اشتباهم اگر درسته به من راهنمایی کنید تا چه کارهایی باید برای رفع ای مشکل انجام بدم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام در مورد سرعت لود بارها در انجمن بحث شده و راه کارهایی هم ارائه شده... (لطفا ابتدا جستجو کنید...!) پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moma111 0 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز من در ابتدا تشخیص شما رو خواستم نه راه حل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام برای بنده سرعت سایتتون زیاد پائین نیست ولی به این نکته هم توجه کنید که سرعت همه کاربران یکسان نیست... شما در انجمن جستجو کنید و مواردی که بحث شده رو در نظر بگیرید تا حداقل سرعت نسبتا مطلوبی رو برای سایتتون برقرار کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر