playerone 3 ارسال شده در آبان 93 سلام قالبی رو من فارسی سازی دارم میکنم اما اسکرول سایت به سمت چپ رفته چطوری میشه اسکرول سایت رو تو سمت راست ثابت نگه دارم(البته اسکرول تو مروورگر مسخره IE به سمت چپ میره) سوال بعدیم هم اینه که بعضی از قسمت های سایت به زبان انگیلیسی هست اون هارو اگه بخوام فارسی کنم باید به کدوم قسمت فایل های سایت برم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 overflow-x:hidden; رو برای body اضافه کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
playerone 3 ارسال شده در آبان 93 overflow-x:hidden; رو برای body اضافه کنید. حل نشد.اما چطو میتونم که حروف هایی رو که تو سایت هست رو پیدا کنم تا فارسی شون کنم مثلا برای فرستادن نظر نوشته Leave a comment اینو فارسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 با نوت پد ++ اسکنش کنید 1 واکنش ها : playerone نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر