shahriarr 2 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان از ماژول mod_ariextmenu برای منو استفاده میکنمولی ظاهر بدی داره ببینیددر انتهای تنظیمات باکس css وجود داره چه کد های قرار بدم تا کمی از این حالت خارج شهمرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 بهتره فایل های اصلی رو ویرایش کنید آدرس بددی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahriarr 2 ارسال شده در آبان 93 http://cartoonmag.com/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 این سایت رو توی تاپیک قبلی که زدید خودم گفتم کدشو گذاشتین همون کدا رو ویرایش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahriarr 2 ارسال شده در آبان 93 دقیق تر کدوم کدا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 http://forum.joomina.ir/topic/28652-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%AA%DB%8C%D8%AA%D8%B1-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D8%A2%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88/#entry133827 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahriarr 2 ارسال شده در آبان 93 عزیز من کجاشو کدوم قسمت از کدو من کلا میخوام تغییر ظاهر بدمش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 کد زیر رو اضافه کنید به css: div#tak-all div#tak-container1 div#tak-header div#tak-topnav a:hover { color: red; } div#tak-all div#tak-container1 div#tak-header div#tak-topnav a:active { color: yellow; } div#tak-all div#tak-container1 div#tak-header div#tak-topnav a:visited { color: green; } div#tak-all div#tak-container1 div#tak-header div#tak-topnav a:link { color: green; } سپس رنگ ها رو از کد عوض کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahriarr 2 ارسال شده در آبان 93 هیچ فرقی نکرد جز اینکه فونتمو برگردوند به حالت بد اول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 کد زیر رو اضافه کنید به css: div#tak-all div#tak-container1 div#tak-header div#tak-topnav a:hover { color: red !important; } div#tak-all div#tak-container1 div#tak-header div#tak-topnav a:active { color: yellow !important; } div#tak-all div#tak-container1 div#tak-header div#tak-topnav a:visited { color: green !important; } div#tak-all div#tak-container1 div#tak-header div#tak-topnav a:link { color: green !important; } سپس رنگ ها رو از کد عوض کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر