ahz1360 0 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام دوستان من قالب shaper megadeal فارسی شده رو می خوام اگر کسی داره ممنون میشم برام بفرسته من این قالب رو فارسی کردم ولی مشکل داره اول اینکه اعدادش فارسی نمیشن و قسمت تخفیفش هم انگلیسی هست دوم اینکه اسلاید شو اون هم انگلیسی هست و با تاریخ ویرچومارت مشکل داره و وقتی برای محصول تاریخ تعیین میکنم اون محصول رو پایان فروش میزنه و متوجه تاریخ اون نمیشه و فقط باید تاریخ بهش نداد که اونهم باعث میشه تاریخ شمار اون خیلی طولانی و بی معنی بشه همچنین وقتی از پلاگینهای فارسی سازی اعداد استفاده میکنم مشکل پیدا میکنه و بهم میریزه لطفا اگر فارسی شده اش را دارید برام ایمیل کنید ahz1360@gmail.com ویرایش شده آبان 93 توسط ahz1360 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان من قالب shaper megadeal فارسی شده رو می خوام اگر کسی داره ممنون میشم برام بفرسته من این قالب رو فارسی کردم ولی مشکل داره اول اینکه اعدادش فارسی نمیشن و قسمت تخفیفش هم انگلیسی هست دوم اینکه اسلاید شو اون هم انگلیسی هست و با تاریخ ویرچومارت مشکل داره و وقتی برای محصول تاریخ تعیین میکنم اون محصول رو پایان فروش میزنه و متوجه تاریخ اون نمیشه و فقط باید تاریخ بهش نداد که اونهم باعث میشه تاریخ شمار اون خیلی طولانی و بی معنی بشه همچنین وقتی از پلاگینهای فارسی سازی اعداد استفاده میکنم مشکل پیدا میکنه و بهم میریزه لطفا اگر فارسی شده اش را دارید برام ایمیل کنید ahz1360@gmail.com با سلام از سایت جومینا مارکت میتوانید تهیه بفرمائید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر