googlepc 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان من یک گالری ویدئو کاملا فارسی نیاز دارم . گالری ساده ای هم باشه مشکلی نیست ، مثلا hwd هست ولی فارسی سازیش افتضاحه! یک گالری فیلم ساده و کارا نیاز دارم که فارسی باشه یا فارسی سازیش راحت باشه . هرچقدر گشتم چیز مناسبی پیدا نکردم . البته میخوام از کامپیوتر قابلیت آپلود ویدئو داشته باشه . قابلیت مجموعه بندی داشته باشه. همین ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست عزيز عيدت مبارك اينجا رو ببين اگه كارت حل شد كه خدا را شكر اگه هم نشد همينجا در خدمتيم. لينك نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
googlepc 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست عزيز عيدت مبارك اينجا رو ببين اگه كارت حل شد كه خدا را شكر اگه هم نشد همينجا در خدمتيم. لينك ممنونم دوست گرامی . این اولیش خیلی خوبه یعنی hwd video gallery ولی فارسی سازیش کامل نیست . داخل کنترل پنل که میشی اکثر قسمت ها که مربوط به آپلود فایل هستند هنوز انگلیسیه . هم کنترل پنل قسمت کاربران و هم قسمت مدیریت. مشکلی اصلی اینجاست که جایی هم برای فارسی کردن نداره! یه فایل زبان داره که همیش ترجمه شده ولی با این حال فایل های اصلیش فارسی نیستند و جای فایل ها یا فایل اصلی زبانش هم مشخص نیست که خودم فارسیش کنم . فقط یه پوشه languege داره که محتوای داخلش کاملا فارسی شده ولی با اینحال بیشتر قسمتها موقع نمایش همچنان انگلیسی هستند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزيز احتمالا اون قسمت هايي كه در پوشه زبان نيست در خود فايل هاي اصلي باشه. فايل هاي xml و... رو يه نگاه بنداز ببين كلماتي كه لازم داري فارسي كني اونجا هست يا نه. ميخواستم برات انچام بدم اما متاسفانه لينك دانلود قيلطر بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
googlepc 0 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزيز احتمالا اون قسمت هايي كه در پوشه زبان نيست در خود فايل هاي اصلي باشه. فايل هاي xml و... رو يه نگاه بنداز ببين كلماتي كه لازم داري فارسي كني اونجا هست يا نه. ميخواستم برات انچام بدم اما متاسفانه لينك دانلود قيلطر بود ممنون . از خیرش گذشتم . فارسی سازیش خیلی طولانیه . مخصوصا که فایل منظمی هم برای اینکار نداره . در هر حال ممنونم از راهنمایی ها . لطف کردین ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر