falconeyes 6 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان عزیز خوبین؟ی مدتی هست میخوام کامپوننت EasySocial رو ترجمه کنم و هرچی بررسی میکنم میبینم که بتنهایی خیلی سنگینه چون حدود 11هزار خط ترجمس.مخیواستم بدونم دوستانی هستن که باهم این کامپوننت رو ترجمه کنیم؟ اگه کسانی که مایل به انجام این کار هستن اعلام کنن تا با هم کار رو شروع کنیم.ممنونیا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) بله من هستم فایل ترجمه رو آپ کنید در ضمن من از پایین شروع به ترجمه می کنم شما از بالا.. ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : falconeyes نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در آبان 93 بله من هستم فایل ترجمه رو آپ کنید در ضمن من از پایین شروع به ترجمه می کنم شما از بالا.. سلام رضا جان ممنون که اعلام کردی. یکی از دوستان هم داخل یکی از انجمن های دیگه هم اعلام آمادگی کرده ، فعلا شدیم 3تا. تا شنبه صبر میکنم هر تعداد شدیم فایل ها رو براتون ارسال میکنم. بازم خیلی ممنون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر