l0ooy4 0 ارسال شده در فروردین 90 با عرض سلام و تبریک سال نو می خواستم ببینم امکانش هست فایل لایه باز قالب عیدانه رو قرار بدید. (جهت حذف کلمه جومینا از هدر سایت) البته اگه کپی رایت قالب رو حذف نمی کنه (چون توی فوتر ندیدم چیزی از جومینا زده باشید) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام برای این کار میتونید به دارکتوری ایمیجز قالبتون مراجع کنید . نازی به فایل های لایه باز نیست . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
l0ooy4 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام برای این کار میتونید به دارکتوری ایمیجز قالبتون مراجع کنید . نازی به فایل های لایه باز نیست . یا حق از پاسختون بسیار متشکرم دوست عزیز. احتمالاً منظورتون این است که در این پوشه عکس joomina_header-04 را با فتوشاپ ویرایش کنم ؟ منظورتون رو درست متوجه شدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 90 درود بله درسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست عزيز عيدت مبارك اينم عيدي من به شما دوست خوبم. جومينا رو برات حذف كردم. فايل ايميج رو كلا برات آپ كردم و براي دانلود قرار دادم. لينك دانلود از سرور جومينا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hataf 0 ارسال شده در بهمن 90 جوملا فارسی 2.5 جومینا همراه با قالب اختصاصی و بهینه شده سلام این قالبشو چجور می شه دست کاری کرد عکسشو برداشت:s ما که نتونستیم راستس چجوری میشه قالب رو داخل جوملا بگزاریم جوملا 2.5 قبلا می رفتم تو تمپلت 1.5 میشد اما حالا تو فایل تملت می ریزیم خودش نمیاد بالا :1: لطفا کامل توضیح بدید چون بنده تازه کاره تازه کارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر