mk21 56 ارسال شده در آبان 93 با سلام من مشکلی با برچسب های کی 2 دارم اونم اینه که وقتی بر روی برچسب های ایجاد شده در مطلب کلیک میکنم وارد صفحه 404 میشه مشکل از کجاست به این صفحه برید و امتحان کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) از دوستان و اساتید محترم کسی نمدونه مشکل من از چی هستش؟؟؟ در ضمن یاداور بشم که وقتی از تنظیمات کلی گزینه آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو رو بر روی خیر تنظیم میکنم درست میشه که در اینصورت هم آدرس های سایتم از نظر سئو خراب میشه لطفا کمک کنید ویرایش شده آبان 93 توسط mk21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 چون پست دوم رو ارسال کردید متوجه مشکلتون شدم مشکل این هست که شما htaccess.txt رو از روت جوملا تبدیل به .htaccess نکردید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 93 چون پست دوم رو ارسال کردید متوجه مشکلتون شدم مشکل این هست که شما htaccess.txt رو از روت جوملا تبدیل به .htaccess نکردید. اتفاقا قبلا اینکارو کردم و الان تو هاستم نیستش!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) باید Options +FollowSymLinks رو به Options +FollowSymLinks# تغییر بدید. توی .htaccess پیداش میکنید اگر این فایل رو نمیبینید وقتی روی file manager کلیک کردید یه پنجره باز میشه توی اون پنجره تیک show hide ... رو بزنید. دقت کنید Options +FollowSymLinks در دو جا استفاده شده این تغییر رو روی دو تاش اعمال کنید. ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : mk21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 93 باید Options +FollowSymLinks رو به Options +FollowSymLinks# تغییر بدید. توی .htaccess پیداش میکنید اگر این فایل رو نمیبینید وقتی روی file manager کلیک کردید یه پنجره باز میشه توی اون پنجره تیک show hide ... رو بزنید. دقت کنید Options +FollowSymLinks در دو جا استفاده شده این تغییر رو روی دو تاش اعمال کنید. مرسی جناب قاسمی همین کارو کردم اما بازم نشد به اینشکله section: 'Options +FollowSymLinks#' و see notes above. Options +FollowSymLinks ## Mod_rewrite in use. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 دسترسی بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) دسترسی بدید. خودش رو 644 هستش 777 میشه دسترسی؟؟ ویرایش شده آبان 93 توسط mk21 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 خیر منظورم یوزر پس سایتتون هست برام بفرستید هاست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 93 خیر منظورم یوزر پس سایتتون هست برام بفرستید هاست. با اشتباه متوجه شدن حرف شما از طرف من باعث شد درست بشه همون دسترسی فایل مورد نظر رو روی 744 قرار دادم درست شد مرسی از لطفت دوست عزیز و بابت راهنمایی و پیگیری این پست هم بسیار سپاسگذارم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر