amir101 1 ارسال شده در مهر 93 سلام من قالب سراج رو نصب کردم فقط یه سوال چه جوری میتونم ماژول های دو طرف رو حذف کنم یعنی ماژول پخش آنلاین حرم و تماس با ما هیچ چیزی پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir101 1 ارسال شده در مهر 93 عذرخواهی می کن فقط گزینه پحش انلاین حرم رو چه جوری حذف کنم ؟ اون یکی حله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در مهر 93 وقت بخیر آدرس دمو بدید وهمچنین احتمال زیاد این قسمتی که شما عرض می کنید ماژول می باشد که شما می توانید از قسمت مدیریت ماژولها این بخش را مدیریت کنید که فعال باشد و یا غیرفعال شود موفق باشید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir101 1 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر آدرس دمو بدید وهمچنین احتمال زیاد این قسمتی که شما عرض می کنید ماژول می باشد که شما می توانید از قسمت مدیریت ماژولها این بخش را مدیریت کنید که فعال باشد و یا غیرفعال شود موفق باشید من فقط استایل رو نصب کردم بسته نصبی نبود که از قالب های دست ساز سایت جومینا بود خیلی قالب خوبیه با نصب از راه خود مدیریت قالب که ماژول فعال نمیشه من که سر در نیاوردم این ادرس از سایت جومینا لینک قالب سراج نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 اگر نیست باید برید توی مدیریت قالب روی ستون سوم عنوان قالب کلیک کنید. برید به ویرایش صفحه اصلی کدشو اینجا پیدا کنید. 1 واکنش ها : AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir101 1 ارسال شده در آبان 93 اگر نیست باید برید توی مدیریت قالب روی ستون سوم عنوان قالب کلیک کنید. برید به ویرایش صفحه اصلی کدشو اینجا پیدا کنید. ممنون مشکلم حل شد یه سوال دیگه هم دارم من وقتی وارد صفحات سایت میشم می خوام کادر وسط تمام صفحه بشه یعنی عرضش زیاد بشه وقتی توی css این کار و می کنم صفحه اصلی هم به هم می خوره چه جوری میتونم فقط کادر صفحات داخلی رو ویرایش کنم ؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر