میر-حسن 3 ارسال شده در مهر 93 عرض سلام وادبتوی سایت همونجوری که مشاهده می کنید بعد از اینکه یه اسلایدشو داشتم توی موقعیت right و پاکش کردم، منوی آبشاریم غیرفعال شدمنوی آبشاری رو توسط یه پلاگین فعال کرده بودم به راهنمایی یکی از دوستانحالا نه یادم هست کدوم پلاگین بوده، نه میدونم چی کار کنم که مشکلم برطرف بشهاساتید لطفا راهنمایی کننممنون میشم خیلی زیادwww.dpoxin.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 توی مدیریت پلاگین ها یکی یکی پلاگین های غیر فعال رو فعال کرده و تست کنید 1 واکنش ها : میر-حسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در مهر 93 توی مدیریت پلاگین ها یکی یکی پلاگین های غیر فعال رو فعال کرده و تست کنید یعنی نظر شما اینه که پلاگین موردنظر غیرفعال شده؟ من که چیزی رو غیر فعال نکردم فقط یک اسلایدشو حذف کردم که نمیدونم چه ربطی به این منوها داشته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 مطمئنید در حین این کار یکی از پلاگین های منو رو پاک نکردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در مهر 93 مطمئنید در حین این کار یکی از پلاگین های منو رو پاک نکردید؟ بله صد در صد مطمئنم که اصلا سراغ پلاگین ها نرفتم از همون اول هم این اتفاق عجیب میفتاد وقتی اون اسلایدشو رو غیر فعال میکردم،منو آبشاری همینجوری به هم میریخت نمیدونم الان چی کار کنم واقعا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر