kambizkhalafi 3 ارسال شده در مهر 93 http://newsdemo.navidiranian.ir/ میخواستم بدونم ماژولی که در سمت چپ بالا استفاده شده تا نمایش اخبار به صورت کرکره ای باشه چیه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 از این ماژول استفاده کردن و css رو تغییر دادن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در مهر 93 من افزونه اسلاید شورو نمیگم این افزونه که سمت چپ بالا قرار داره و میشه اخبار رو اسکرولش کرد 1 واکنش ها : میر-حسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در مهر 93 خیلی افزونه جالبیه من هم شدیدا بهش نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 سلام برادرا این چیزی که من میبینم اون بالا یه اسلاید شو هست و یه ماژول تب ساز که سه تا تب داره(اخبار ویژه و ...) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر