mehdinasiri 2 ارسال شده در فروردین 90 با سلام خدمت اساتید. بعد از استفاده بیش از یک سال از یکی از سایت های جوملایی خودم تصمیم گرفتم از افزونه SEO شرکت AARTIO استفاده کنم. بعد از نصب و تغییر مسیر دهی لینک های سایت بصورت .html همه چیز خوب بود اما چند روز است که به یک مشکب عجیب برخورد کرده ام. وقتی به لینکهای سایت می روم تصاویر لود نمی شوند. مشکل از اینجا ناشی می شود که به جای لود کردن از پوشه اصلی مثلا images/stories سعی می کند تصاویر را از section و category تعریف شده لود کند که اوصلا چنین فولدری وجود ندارد. اگر حالت سئو را غیر فعال کنم و از لینک های معمولی جوملا استفاده کنم همه چیز درست است (به این صورت مثلا: index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=50) اما در حالت link.html تصاویر از کار می افتد. بعد از کلی بررسی به لینک زیر رسیدم: http://www.artio.net/faqs/artio-joomsef/troubleshooting/html-anchors-are-not-working-missing-images-or-other-resources هر چه من بررسی کردم چیز خاصی دستگیرم نشد. کلیه پلاگین ها و کامپوننت های مشکوک را هم پاک کردم. حتی خود کامپوننت سئو را هم پاک کردم مشکل همچنان بر قرار است! فایل های htaccess.txt و .htaccess را هم از نو ساختم باز هم نشد. گفتم اینجا سوالم را مطرح کنم شاید اساتید راه حلی داشته باشند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام من فکر میکنم از اچ تی اکسس باید باشه ... فرمودید کامپوننت AATRIO رو هم پاک کردی. به دیتا بیس جوملاتوون برید وجداول باقی مانده از این کامپوننت رو نیز به طور کامل پاک کنید . .htaccess رو کامل از دارکتوری جوملا حذف کنید . و در کامپیوتر خود یک فایل با این نام بسازید و این کد ها رو توش قرار بدین . ## # @version $Id: htaccess.txt 10492 2008-07-02 06:38:28Z ircmaxell $ # @package Joomla # @copyright Copyright (C) 2005 - 2008 Open Source Matters. All rights reserved. # @license http://www.gnu.org/copyleft/gpl.html GNU/GPL # Joomla! is Free Software ## ##################################################### # READ THIS COMPLETELY IF YOU CHOOSE TO USE THIS FILE # # The line just below this section: 'Options +FollowSymLinks' may cause problems # with some server configurations. It is required for use of mod_rewrite, but may already # be set by your server administrator in a way that dissallows changing it in # your .htaccess file. If using it causes your server to error out, comment it out (add # to # beginning of line), reload your site in your browser and test your sef url's. If they work, # it has been set by your server administrator and you do not need it set here. # ##################################################### ## Can be commented out if causes errors, see notes above. Options +FollowSymLinks # # mod_rewrite in use RewriteEngine On ########## Begin - Rewrite rules to block out some common exploits ## If you experience problems on your site block out the operations listed below ## This attempts to block the most common type of exploit `attempts` to Joomla! # # Block out any script trying to set a mosConfig value through the URL RewriteCond %{QUERY_STRING} mosConfig_[a-zA-Z_]{1,21}(=|\%3D) [OR] # Block out any script trying to base64_encode crap to send via URL RewriteCond %{QUERY_STRING} base64_encode.*\(.*\) [OR] # Block out any script that includes a و در روت دایروکتوری جوملاتون در هاست آپلود کنید . دقت کنید که اسم این فایل در هست باید به این صورت باشد : [code].htaccess موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdinasiri 2 ارسال شده در فروردین 90 فایل شما رو هم جایگزین کردم نشد متاسفانه . دیتابیس رو هم کامل clean کردم . هرچه هست مربوط به همین فایل .htaccess اما نمی دونم چرا با ما سر ناسازگاری پیدا کرده. من حتی دوباره آرتیو سئو رو نصب کردم بازم درسا نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdinasiri 2 ارسال شده در فروردین 90 این ایراداتی که هیچ جا نمیشه جوابش رو پیدا کرد به شدت رو اعصاب آدم قدم میزنه! بصورت خیلی اتفاقی با کامپوننت acesef برخورد کردم و مشکل من رو حل کرد. با بررسی هایی که داشتم بسیار قوی تر از artio و 404 هستش. دوستان اگر مشکل مشابه پیدا کردند acesef فراموش نشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر