me64 4 ارسال شده در مهر 93 سلام برای گالری تصویر از ALL Video Share رو نصب کردم در قسمت category یه مجموعه ساختم و بعد در قسمت videos یک فیلم اضافه کردم. و بعد یه منو ایجاد کرم نوع منو را هم از نوع Category Layout انتخاب کردم تا مجموعه ها را نشان دهد و کاربر با کلیک روی هر مجموعه فیلمهای داخل آن مجموعه را بتواند ببیند. مسئله دقیقا همین بخش آخر است یعنی مجموعه را نشان میدهد ولی فیلم داخل مجموعه را نشان نمیدهد. http://naji.hol.es/naji/naji/index.php/vedio/category/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 البته یه مسئله به نظرم ناگفته مانده این است کهدر بخش ماژول اگر All Video Share Player را فعال کنم در صفحه فیلم را نشان میدهد. ولی من میخوام یک گالری از فیلم داشته باشم. یعنی وقتی یک category به اسم مثلا "کریمی" ساختم تمام فایلهای مربوط به آقای کریمی را در این بخش قرار دادم. وقتی روی این Category کلیک میکنم تمام فیلمهای ایشان را بیاورد و با کلیک روی هر فیلم آن فیلم پخش شود.مشکل از فیلم نیست. چون الان اگه ملاحضه بفرمایید متوجه میشوید که نمایش میدهد. ولی نه داخل Category که باز در داخل لینکی که در تایپیک اول هست میتوانید ملاحضه بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در مهر 93 سلام در ساختن مجموعه نام Slug رو انگلیسی وارد میکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 سلام در ساختن مجموعه نام Slug رو انگلیسی وارد میکنید؟ بله. در لینکی که در پست اول گذاشتم میتوانید ملاحضه بفرمایید. در منو روی فیلم کلیک کنید. در این صفحه یک قسمتی وجود دارد به اسم "مداحی" که slug آن به اسم "madahi" است یه مسئله دیگه اینه که در بخش ماژولها سه گزینه "All Video Share Search" و "All Video Share Player" و "All Video Share Gallery" وجود دارد. که من هر سه را غیر فعال کرده بودم ولی در موقع ایجاد منو چون از نوع "Category Layout" قرار میدم نام مجموعه را همانطور که در لینک میبینید نشان میدهد. اگر ماژول "All Video Share Player" را در حالت فعال قرار دهم فیلم را نشان میدهد. ولی در داخل Category نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 93 دوست عزیز هم مجموعه و هم فیلم باید نام مستعار یا Slug را انگلیسی وارد کنید (خودتان دستی وارد کنید) مشکلتان حل میشود 1 واکنش ها : me64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 دوست عزیز هم مجموعه و هم فیلم باید نام مستعار یا Slug را انگلیسی وارد کنید (خودتان دستی وارد کنید) مشکلتان حل میشود متشکرم. حل شد. ولی راستش دقیقا خودم هم نمیدانم چطور درست شد. باز تشکر از لطف و راهنمایی جناب عالی 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahargogoli 0 ارسال شده در آبان 93 با سلام من توی قسمت تنظیمات لوگو یه لوگوی جدید رو بارگذاری کردم اما هنوز powered by mrvinoth.com سمت چپ پیلیرم میاد میشه راهنمایی کنید چجوری میتونم حذفش کنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 به انجمن جومینا خوش آمدید. لطفا قوانین را مطالعه کنید:سوال جدید در تاپیک جدید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در دی 93 با سلام من هم این کامپوننتو نصب کردم ولی ویدئوها را نمایش نمیده؟؟ تنظیماتی هم که دوستان گفتند رعایت کردم. netstream.play.streamnotfound 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 93 دوستان برای نمایش ویدپو و یا مجموعه حتما نام مستعار را انگلیسی وارد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر