ma3030 1 ارسال شده در مهر 93 سلام اکثر قالبهایی که من استفاده میکنم وقتی زبان سایتو فارسی مینم اسکرول راست به چپ میاد براشون.کسی میتونه راهنماییی کنه باید چکار کرد اسکرول نشه؟آیا کدی هست برای این کار؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) حذف اسکرول افقی:overflow-x:hidden; ویرایش شده مهر 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : export نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) سلام اکثر قالبهایی که من استفاده میکنم وقتی زبان سایتو فارسی مینم اسکرول راست به چپ میاد براشون.کسی میتونه راهنماییی کنه باید چکار کرد اسکرول نشه؟آیا کدی هست برای این کار؟ درود بر شما گمان می گنم شما پوسته ای نال شده را روی جوملا کارگذاری (نصب) نموده اید. که در بیشتر این پوسته ها نالر یک div را به پوسته افزوده است و این سبب افزایش پهنا و روشن شدن Scroll bar است . در انجمن فراوان در این باره گفتگو شده خواهشمندم کمی جستجو بفرمایید. و کوشش کنید این پوسته ها را تا جایی که می شود به کار نبرید. اگر دوست داشتید یک Demo بگذارید تا با هم پوسته را بررسی کنیم. ویرایش شده مهر 93 توسط تیرداد 2 واکنش ها : export و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
export 0 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) سلام ببخشید اسکرول افقی رو چطوری حذف کنیم ؟ بعد اون تکه کد بالا رو کجا وارد کنیم ؟ با تشکر ویرایش شده اسفند 93 توسط رضا قاسمی لطفا تاپیک قدیمی را آپدیت نکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) سلام ببخشید اسکرول افقی رو چطوری حذف کنیم ؟ بعد اون تکه کد بالا رو کجا وارد کنیم ؟ با تشکر همانطور که در پست بالایی عرض کردم اگر جستجو بفرمایید بارها در انجمن در این باره گفتگو شده . درباره کد CSS که دوست گرامی ام جناب قاسمی گذاشته اند، شما می توانید این کد را در یکی از file های css پوسته وارد بفرمایید. ویرایش شده اسفند 93 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر