رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 سلام من فایل ضمیمه شده رو طبق الگوبرداری از یک سایت نوشتم ولی اون سایت به صورتی کد منو رو نوشته که عمودی هست من میخوام منو رو افقی کنم دستور float:right رو میدم background رو نشون نمیده پیشاپیش از پاسخ دهندگان محترم سپاسگزارم. Menu.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 ببینید این چطور است <html> <head> <title>منو</title> <style> body { background-color:#00FFF6; } .navigation a { color:#666; height:25px; line-height:25px; text-indent:10px; text-decoration:none; width:100%; } .navigation a:hover { text-decoration:underline; } .navigation { font-size:12px; font-family:b yekan; } .navigation ul { margin:0px; padding:0px; width:100%; } .navigation ul li { list-style:none; display: inline-block; padding: 0 20px 0 20px; background: #fff; } .navigation li:hover { background:#f90; position:relative; } ul.sub-level { display:none; } .navigation li:hover .sub-level { background:#fff; border:#fff solid; display:block; position:absolute; top:25px; left: 0px; } ul.sub-level li { border:none; float:right; width:150px; } </style> </head> <body dir="rtl"> <div class="navigation"> <ul> <li><a href="#">صفحه اصلی</a> <ul class="sub-level"> <li><a href="#">منوی 1</a></li> <li><a href="#">منوی 2</a></li> <li><a href="#">منوی 3</a></li> <li><a href="#">منوی 4</a></li> </ul> </li> <li><a href="#">فروشگاه</a></li> <li><a href="#">پروفایل</a></li> <li><a href="#">آموزش</a></li> <li><a href="#">تماس با ما</a></li> <li><a href="#">درباره ما</a></li> </ul> </div> </body> </html> 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 سلام ممنون عالیه فقط میشه بگی چه کارایی انجام دادی؟ با توضیحات کامل راجع به کد ها. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 سلام ممنون عالیه فقط میشه بگی چه کارایی انجام دادی؟ با توضیحات کامل راجع به کد ها. کار پیچیده ای انجام ندادم شما می بایست دستور display:inline-block رو برای li به کار می بردید. (گمان می کنم گره کار در همین جا بود) و پهنای ul رو هم روی 250 گذاشته بودید که این هم باز li ها رو wrap می کرد. که من برداشتم و کارهای دیگری هم که انجام دادم یه سری border داده بودین که بی نیاز بود و تگ a رو هم display:block داده بودین که نیازی نبود. یک کمی code ها رو باهم بسنجین متوجه می شوید که چه کارهایی انجام داده ام. 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر