playerone 3 ارسال شده در مهر 93 سلام من تو سایتم برای نمایش مطالب از k2 استفاده میکنم میخواستم کاری کنم بجای اینکه عکس بالای مطلب قرار بگیره بره طرف چپ یا راست تو تنظیماتش گشتم ولی پیدا نکردم این امکان تو k2 وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 با Css میتونید این کار رو انجام بدید آدرس سایت رو برای راهنمایی قرار بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
playerone 3 ارسال شده در مهر 93 با Css میتونید این کار رو انجام بدید آدرس سایت رو برای راهنمایی قرار بدید. اینم از سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 یکی از مطالب رو عکس دار کنید لطفا. 1 واکنش ها : playerone نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
playerone 3 ارسال شده در مهر 93 یکی از مطالب رو عکس دار کنید لطفا. درست کردم. متشکرم بخاطر توجه تون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 در فایل http://playerone.ir/templates/ja_mitius/css/themes/blue/k2.css خط 2598 کد زیر رو پیدا کنید: span.catItemImage { display: block; margin: 0px 0px 8px; text-align: center;} با کد زیر جایگزین کنید. span.catItemImage { display: block; margin: 0px 0px 8px; text-align: center; float: right;} در خط 234 کد div.catItemIntroText { padding: 0px;} رو تبدیل کنید به div.catItemIntroText { margin-right: 110px;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
playerone 3 ارسال شده در مهر 93 در فایل http://playerone.ir/templates/ja_mitius/css/themes/blue/k2.css خط 2598 کد زیر رو پیدا کنید: span.catItemImage { display: block; margin: 0px 0px 8px; text-align: center; } با کد زیر جایگزین کنید. span.catItemImage { display: block; margin: 0px 0px 8px; text-align: center; float: right; } در خط 234 کد div.catItemIntroText { padding: 0px; } رو تبدیل کنید به div.catItemIntroText { margin-right: 110px; } تغییری نکرد!!!!!!!!!1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
playerone 3 ارسال شده در مهر 93 تغییری نکرد!!!!!!!!!1 من میخوام عکس عنوان مطلب چپ چین بشه ولی اینجا هنو وسط هست با این تغییر فقط مطلب رو که میبینی به طور کامل اونجاست که راست چین شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 برامن درست نشون میده کش مرورگر رو خالی کنید و تست کنید با مرورگر های دیگه تست کنید. 1 واکنش ها : playerone نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
playerone 3 ارسال شده در مهر 93 برامن درست نشون میده کش مرورگر رو خالی کنید و تست کنید با مرورگر های دیگه تست کنید. دادا چاکرتیم درست شد 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر