sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 سلام من به یک کامپوننت دانلود نیاز دارم برای همین میخوام از phoca download استفاده کنم... اما مشکلم این هست نمیدونم که آخرین نسخه فارسی شده این کامپوننت کدوم ورژنش هست...(داخل سایتش اخرین نسخه زده بود 1.3.7) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام آخرین نسخه فارسی که بهترین نسخه فارسی شده هم می باشد مر بوط به سایت cmsfa می باشد . میتوانید از انجا تهیه کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 ممنون اما داخل سایتش فوکا گالری بود اما فوکا دانلود نبودش... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست عزیز آخرین نسخه برای جوملا 1.5 همینه که شما گفتید ترجمه رو هم خودشون برا دانلود گذاشتند البته ترجمه تا ورژن #1.3.2 STABLE است ترجمه فارسی می تونید دانلود کنید ولی برای جایگزینی یه مقدار عبارت هم باید ترجمه کنید اول فایلهای اصلی زبان رو باز کنید (تو پوشه زبان ) بعدش از خط 454 تا 489 رو از فایل اصلی کپی و به فایل ترجمه که دانلود کردید منتقل کنید بعد تگ های جدید رو ترجمه کنید که خیلی ساده است اسم فایل اینه en-GB.com_phocadownload.ini فایل دوم هم نیاز به ترجمه مجدد نداره چون تغییری نکرده نکته : سعی کنید اسم فایل های زبان رو تغییر بدید به اسم فایلهای اصلی تا دیگه تغییر در اگزمل نیاز نباشه موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 ممنون اما داخل سایتش فوکا گالری بود اما فوکا دانلود نبودش... با سلام ببخشید من فکر کردم منظورتون فکوکا گالری هست دقت نکردم که نوشتید دانلود . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mf2fx 5 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان من کارایی که فرمودین را انجام دادم و از خط 454 تا آخرش که فرمودین کپی کردم به انتهای فایل fa-IR که خود phoca قرار داده بود. حالا من میخوام بدونم این فایل را باید کجا بذارم ؟ در واقع من خودم در پوشه Language که en-GB بود ، یک فولدر جدید باز کردم و اسمش را گذاشتم fa-IR و 2 فایل مربوط به فارسی را در آن ریختم. حالا میخوام بدونم ، این کامپوننت الان چطوری فارسی میشه ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست عزیز جواب سوال پیام خصوصیتون هم به چشم اما درباره ترجمه اون قسمتی رو که تو فایل فارسی کپی کردید عبارتی بین "مثال" قرار داره رو ترجمه کنید بعد از ترجمه کل متن رو کپی کنید و بعد از باز کردن متن انگلیسی زبان همش رو تو همون کپی کنید البته بعد از حذف متن انگلیسی به طور کامل نیاز به ساختن پوشه فارسی هم نیست اون فایلی که باید توش کپی کنید کل فارسی رو اینه en-GB.com_phocadownload.ini البته تو همون بالا هم توضیح دادم باز هم اگه تو این قسمت مشکل بود بگید یه ترجمه کامل بکنم البته تلاش خودتون شیرین تره موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر