فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام بک آپتون کامل هست؟ بررسی کنید از پوشه ها و فایلها چیزی کم و کسر نباشه... در هاست هم این مشکل رو دارید؟ برنامه لوکال هاستتون چیست؟ اینجا را هم بخوانید: (لوکال سرور ها منتخب و...) http://forum.joomina.ir/thread-5.html پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 من داخل هاست از دایرکت ادمین و روی لوکال از wamp استفاده می کنم. همه ی فایل ها هستند... روی هاست امتحان نکردم (فضای کافی هم ندارم!) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز از xampp استفاده نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid64 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام ممنون از این بسته عالی امکان ساخت بسته Quick Start رو داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا ابتدا جستجو... http://forum.joomina.ir/thread-1527.html پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salehi 0 ارسال شده در خرداد 90 آقا واقعا دستتون درد نكنه كار چند ساعت ميشه چند دقيقه . امروز برام روز خوبي بود چون يه مطلب تازه از سايت شما ياد گرفتم و تونستم اون را به خوبي اجرا كنم . هر دو لينك سالم هستن منتها براي دانلود نرم افزار اكسترك بايد از لينك زير استفاده بشه: http://downloads.joomlacode.org/frsrelease/6/1/9/61954/SetupAkeebaExtractWizard.exe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azetrom 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام یک سوال داشتم از اون جایی که مبتدی هستم می خواستم بدونم آیا با این بسته نصبی ماژول ها و در کل افزونه ها هم انتقال پیدا می کنند؟:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بله، تمامی امکاناتی که در سیستم دارید بصورت کامل بصروت یک بسته نصبی در میاد که بعد می تونید اون بسته رو براحتی نصب و به تمام اون امکانات دسترسی داشته باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azetrom 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بله، تمامی امکاناتی که در سیستم دارید بصورت کامل بصروت یک بسته نصبی در میاد که بعد می تونید اون بسته رو براحتی نصب و به تمام اون امکانات دسترسی داشته باشید... موفق باشید واقعا ممنون تاحالا به این سرعت جواب یک سوالمو نگرفته بودم:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1993 2 ارسال شده در شهریور 90 آقا یه ذره خودتون بگردید ، من اسمش را هم گفته ام یه سرچ مایشه ! این که دیگه کاری نداره ! لینک دانلود: http://www.akeebabackup.com/download/official/akeeba-extract-wizard/akeeba-extract-wizard-3-1.html لینک دانلود باز کننده ی jpa بالا بسته شده است کسی لینک جدیدی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 توی گوگل یک سرچ بکنید پیدا میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1993 2 ارسال شده در شهریور 90 قبل از ارسال پست در گوگل سرچ کردم و به نتیجه ای نرسیدم مثل "دانلود باز کننده ی jpa" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 با این عنوان جستجو کنید خیلی لینک باز میشه jpa compression http://www.google.com/search?q=jpa&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a#sclient=psy&hl=en&client=firefox-a&hs=yh4&rls=org.mozilla:en-US%3Aofficial&source=hp&q=jpa+compression&oq=jpa+compression&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=0l0l1l6l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=b62454da27284b07&biw=1366&bih=549 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 لینک دانلود باز کننده ی jpa بالا بسته شده است کسی لینک جدیدی نداره با سلام به پست 31 همین تاپیک دقت کنید! (دوست عزیزمون لینک دانلود رو قرار دادند) http://forum.joomina.ir/thread-339-post-24414.html#pid24414 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در شهریور 90 سلام و درود فایل زیپ رو میام نصب کنم میگه: خطا! فایل نصب XML در این بسته یافت نشد. مسیر دارای یک بسته معتبر نمی باشد. آخه اینکه ماژول یا کامپوننت یا... نیست که xml داشته باشه!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام بک آپ رو کامل گرفتید؟ بعد از دانلود بک آپ از حالت فشرده خارج کردید؟ با یک مرورگر دیگر تست کنید با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moso 5 ارسال شده در شهریور 90 بله همه کارهارو انجام دادم فایل JPL رو با همون برنامه تبدیل کردم و پوشه ایجاد شده را با winrar به zip تبدیل کردم. حالا میرم تو مدیریت جوملا و از قسمت نصب، فایل رو بهش میدم و اونم شروع میکنه به آپلود و بعداز حدود 5دقیقه که آپلود تموم میشه میره صفحه اول مدیریت!!! قبلش .htaccess و configuration.php-dist سطح دسترسیشون رو به 777 تغییر میدم ولی اثری نداره! حتی اومدم همین فایل نصبی رو ریختم تو پوشه tmp هاست و میام از قسمت نصب>> نصب از دایرکتوری این فایل رو از این مسیر /home/sanavan/public_html/tmp میارم و میزنم نصب که پیام زیر میاد: خطا! فایل نصب XML در این بسته یافت نشد. مسیر دارای یک بسته معتبر نمی باشد. این فایل XML باید تو فایل زیپ باشه؟ آخه بعداز تبدیل JPL و قبل از زیپ کردن این فایل XML تو بسته نیست!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام وقتی شما توسط این افزونه بک آپ می گیرید این افزونه بک آپ شما رو در قالب یک بسته نصبی در میاره که شامل تمامی اطلاعات شما از جمله پوشه ها و فایلهای جوملا و دیتابیس و... می شه که شما بعد از دانلود این بک آپ، همانطور که فرمودید با برنامه مخصوص خودش از حالت فشرده خارج و بعد در فرمت zip فشرده می کنید و حالا نباید از مدیریت سایت بعنوان مثال ریستورش کنید چون این افزونه بک آپ شما رو در قالب یک بسته نصبی بهتون داده و باید اون رو مثل خود جوملا نصب کنید: آپلود فایل زیپ شده در دایرکتوری مورد نظر در هاست یا لوکال و اکسترکتش ساخت دیتابیس براش هنگام نصب در هاست هم دسترسی پوشه های cache و tmp و logs و installation و فایل configuration.php قابل ویرایش یعنی 777 کنید...(اگر بعد از اعمال این دسترسی ها در ابتدای نصب با مشکل روبرو شدید کافیه دسترسی پوشه installation رو به حالت پیشفرض دربیارید و مراحل نصب رو طی کنید) [در لوکال هم که سطح دسترسی تنظیم نمی خواد] با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hfkatebin 0 ارسال شده در آذر 90 سلام دوستان لینک خراب نیست برنامه آموزشی کامل است اما آخرش را توضیح نداده است. چگونه در هاست این کار را انجام دهیم یعنی شیوه نصب این فایل توهاست چگونه است آیا با بقیه فایل ها جایگزین می شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hfkatebin 0 ارسال شده در آذر 90 سلام آقای فرحزادیان شما نوشتید که فایل installation را به صورت 777 قرار دهیم. در حالی که فرض این است که چنین فایلی وجود ندارد چون من از لوکال بسته نصبی تهیه کردم و اینجا این پوشه در ابتدا باید حذف شود. از طرف دیگر ایا فایل پس از اکستراک باید جایگزین فایل قبلی شود و یا اینکه باید براش installation کپی کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 90 منظور آن installation بسته جوملا نیست این یکی توسط کامپوننت ساخته میشه و فرق داره جایگزینی هم مشکل نداره ولی بهتره پاک بشوند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 سلام آقای فرحزادیان شما نوشتید که فایل installation را به صورت 777 قرار دهیم. در حالی که فرض این است که چنین فایلی وجود ندارد چون من از لوکال بسته نصبی تهیه کردم و اینجا این پوشه در ابتدا باید حذف شود. با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید همانطور که دوست عزیزمون علی آقا اشاره کردند کار این کامپوننت این هست که بک آپ شما رو در حالت یک بسته نصبی به شما تحویل می دهد که پوشه installation نیز در آن تولید می شود و شما بعد از آپلود باید مثل جوملای اصلی نصب اش کنید با این تفاوت که از نظر شکل و شمایل با installation جوملا اصلی فرق دارد ولی اصل کار یکی هست... در مورد سطح دسترسی این پوشه هم بسته به نوع تنظیمات سرور شما 2 حالت داره یکی اینکه باید 777 کنید و اگر جواب نداد همان 755 بزارید باشه و مراحل نصب رو طی کنید... از طرف دیگر ایا فایل پس از اکستراک باید جایگزین فایل قبلی شود و یا اینکه باید براش installation کپی کنم؟ بک آپ شما در قالب یک بسته نصبی هست(شامل پوشه ها و فایلهای جوملایی که ازش بک آپ گرفتید و هم دیتابیسش و هم یک پوشه اختصاصی installation ) بعد از آپلود و اکسترکت باید نصب اش کنید و بهتره روی پوشه های قبلی اکسترکت نکنید و همچنین یک دیتابیس جدید براش بسازید... نکته: برای اطمینان بیشتر می تونید پوشه ها و فایلهای قبلی رو در یک جای هاستتون کپی کنید و داشته باشید و دیتابیس قبلی رو هم بزارید باقی باشه و برای نصب بک آپتون یک دیتابیس جدید بسازید... (بعد از نصب بک آپ و اطمینان از سالم بودنش هر بلایی خواستید سر اطلاعات قبلی بیارید ) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
madadii 2 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان آقا من هنگام بکاپ گیری با این مشکل مواجه هستم این یعنی چی WARNING jQuery and/or jQuery UI have not been loaded. This usually means that you have to change the permissions of media/com_akeeba and all of its contents to a least 0644. Alternatively, click on the "Parameters" icon, located in the toolbar of Akeeba Backup's Control Panel page and set the source for both of them to "Google AJAX API". If you do not do that, the component will not work. شروع يك پشتيبان جديد فعال Profile: #1 سيستم پشتيبانگيري توانايي كاركردن مورد انتظار را ندارد . سيسم پشتيبانگيري اشكالات پتانسيل را در شرح ذيل تشخيص داده است .: راهنماي خروجي پيش فرض در حال استفاده تعريف كوتاه پشتيبان جديد ! توضيحات پشتيبان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام سطح دسترسی پوشه com_akeeba را واقع در پوشه media بررسی کنید که روی 755 قرار گرفته باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
madadii 2 ارسال شده در فروردین 91 با سلام سطح دسترسی پوشه com_akeeba را واقع در پوشه media بررسی کنید که روی 755 قرار گرفته باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام تو لوکاله در ضمن روی 755 هم هست بازم ارور میده دوستان این یعنی چی مسائل شناسايي شده راهنماي خروجي پيش فرض در حال استفاده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر